Notorycznie nie robic tur a później wszystko i wszystkich wyzywać długo długo od ujów itp :lol:
Wersja do druku
Notorycznie nie robic tur a później wszystko i wszystkich wyzywać długo długo od ujów itp :lol:
Proponuje Hallera na czarną listę,z tego co wiem zrobił 2 raz to samo,czyli po prostu sobie olał KO,choć na gg często go widuje,to nie odpisuje na wiadomości...
Cytat:
Zamieszczone przez Err
Odpowiedź Hallera na pytanie, czy będzie robił tury:Cytat:
Zamieszczone przez ACN
Także jestem za czarną listą.Cytat:
Zamieszczone przez Halller
Kolegium uznalo, ze Haler powinien zostac ukarany. To jego trzecie wykroczenie, otrzymuje wiec calkowity zakaz gry w Kampaniach Online.
Przy okazji minela kara dla Knechta, ktory moze juz zapisywac sie do nowych KO.
Nie chcialbym zeby kolega errichto bral udzial w nowych ko skoro olal totalnie wk29 po tym jak pokonano mu armie i teraz cala ko stoi.
Przeca pisał w zastępstwach jaka jest sytuacja.
:?: Pisał miesiąc temu! I napisał, że "zaraz ogarnie z turami", a jak go nie było - tak go nie ma.
ACN, który zniknął bez słowa, przez co stoi kilka KO.
DemonHunter- notoryczne opóxnianie kolejki. Tura stoi już 18 dni...
super że została powalana komisja, która ma wszystkow d...
a Ci co się udzielają, organizują zastępstwa, szukają ludzi i robią tury na czas mają zero wplywu...
Powiedz mi jaki jest sens wpisywania ACN lub Errichto na czarną listę, gdy nawet tego nie zauważą.
Choćby dla porządku. Temat o zastach nie jest uzupełniany i jest chaos :D A lepiej żeby było napisane czarno na białym, przez kogo teraz tyle KO stoi, żeby potem nie wracali znowu psuć 8-)
DemonHunter KO stoi już miesiąc... 0 usprawiedliwienia...
chciałbym tutaj głosić jednego gracza którego poprostu mam już dość - mianowicie - DOMEN. Gość jest poprostu śmieszny i powoli zaczyna być żałosny.. Wk 30. Janker MG. Kilka spraw rozstrzygnięte na niekorzyść DOMENA, niestety większość zgłaszana nawet do innych tematów jak kolegium ale niestety według mnie poprawnie rozsądzona przez MG. ostatnia sprawa równiez.
po krótce nadmienie....
Domen grając Maurami próbuje wymieniać się prowincjami z innym sojusznikiem na linni frotu frakcjami. chodzi tutaj o insbruk. razem z Milanem zaatakował Niemcy. niestety jest to linia frontu gdzie toczą się walki i miasto w każdej chwili moze zostać zaatakowane chociaż by przez broniące się Niemcy. Janker jako MG zadecydował że takowa wymiana nie moze nastapić po czym jakże upierdliwym i trującym dupe zrzędzeniu Domena postanawia zrezygnować z funkcji MG bo porpostu ma go już dosć - próbuje go od tego odwieźć - zobaczymy co wyjdzie.
Domen ma jednak w dupie ogólnie przyjęte zasady i decyzje MG tym samym nie ma zamiaru do nieczego się reflektować i dalej chce grać na swoich zasadach.
link do tematu MG. Ostatnia sprawa może 2 ost. strony.
viewtopic.php?f=337&t=7666&p=250721#p250721
Chciałbym zaproponować Pitera.
Jak tylko mu zapachniało odejść z KO, to olał wszystko i taka wko31 stoi tydzień tylko przez niego. Miast dać hasło chociażby Blackhandowi, to nie...
Wpisanie byłoby za egoizm, lekceważenie nam okazane.
Technicznie rzecz biorąc, on sam mi wczoraj dał hasło, nie na moją prośbę. Jednak zgadzam się, trochę nas wszystkich olał.
Bo mu napisałem, żeby to zrobił. A napisałem to 5 dni temu.
Aha. No tak, mogłem się domyśleć.
Sorry, ze tak dlugo, ale nie moglismy dojsc do porozumienia.
Piter zostaje wpisany na CL.
Aż nie wiem jak zacząć, może zacznę od początku.
Nie chciałbym się tutaj tłumaczyć bo i tak nie ma to specjalnego sensu, okazałem się strasznym hipokrytą, zrobiłem to co potępiałem u innych(czyt. Zostawiłem KO bez słowa wyjaśnienia). Napiszę tylko, że opuściłem KO z kilku powodów, min. przeprowadzka, później byłem w szpitalu i miałem trochę problemów. Niestety kiedy już wszystko wróciło do normy jakoś nie potrafiłem się zebrać, żeby tu napisać i przeprosić za swoje gówniarstwo. Najważniejsze, nie traktujcie tego jako próby wytłumaczenie siebie i oczyszczenia ze wszystkich zarzutów. Chciałbym tutaj PRZEPROSIĆ wszystkich graczy KO, zwłaszcza tych którzy przez moje zachowanie musieli kończyć jakąś kampanię. Na koniec chce jeszcze dodać, że nie zamierzam ponownie grać w KO i zgłaszam sam siebie na czarną listę, bo dziwnym trafem ciągle nie widnieje tam mój Nick. To by było na tyle, jeszcze raz przepraszam, zwłaszcza tych, z którymi często rozmawiałem (choćby na gg) min. Domena, Zachara, Adiego, Jankera i innych.
Jeśli miałbyś ochotę jednak wrócić, to śmiało. Brakuje bardziej wdrożonych graczy.
Jak kolegium nie będzie miało nic przeciwko i nie będzie żadnego sprzeciwu wśród graczy to mogę wrócić.
Zostałeś na nią zgłoszony pół roku temu, przez ten czas kolegium nie zdążyło się porozumieć w twojej sprawie, więc cały czas masz prawo do gry.Cytat:
zgłaszam sam siebie na czarną listę
czarna lista Ci się należy :) ale ja traktowałbym ją jako ostrzeżenie. Byłbym zadowolony z Twojego powrotu. Byłeś zaangażowanym w ko graczem. Twoja Litwa w wk32 nadal istnieje i czeka na powrót władcy ;)
a na przyszłość jeżeli postąpiłbyś podobnie - to będzie ci groził całkowity zakaz.
Ale każdy ma prawo do drugiej szansy a z tego co piszesz to miałeś uzasadnione powody do porzucenia :)
Ostrzeżenie - tylko za brak informacji
Moim zdaniem też możesz spokojnie wracać. ;) Ale Sycylii w MKO 22 na razie nie zamierzam oddawać. :P
Na początek mógłbyś nawet przejąć Kijów w WKO 30 jeśli chcesz - ale sytuacja jest bardzo trudna.
Wbijaj stary zatem. Wko32 czeka, a i wko30 Tobą nie pogardzi, o nie...
Zrobimy tak, ze uznajmy, ze zostales wpisany na CL zaraz po opuszczeniu KO i kara juz minela. Oczywiscie wpisze w 1 poscie, ze juz bules karany i przy nastepnej takiej sytuacji (oby nie miala miejsca) kara bedzie odpowiednio surowsza.
W takim razie dzięki i oficjalnie wracam do "żywych" :)
Chciałem wrzucić Yangberga. Nieustannie przedłuża czas robienia tur(np: 2 tygodnie w mko25), nie zapowiada, nie interesuje się. Do tego jest bezczelny i robi łachę, że w ogóle się pojawia.
Uwielbiam Cie :D, moja absencja kończy się dzisiaj o czym informowałem kilka osób po za tym absencja owa była tłumaczona przez Firzena w kilku tematach za co mu dziękuję i zrozumiana przez kilka osób z tego co widziałem. Powód owej absencji był dla mnie niestety ważniejszy od kampanii online, a lista priorytetów Mefista to już chyba inna sprawa. Jedyne co mogę sobie zarzucić to brak poinformowania was ale zrobiłem to pośrednio przez wspomnianego wcześniej Firzena, ale to oceni Admin, a nie Mefisto. Bezczelny jestem tylko do Ciebie ale jak wiesz Ty zacząłeś, dziecinne zachowanie ale chyba mam satysfakcje, łachy też nikomu nie robię. O turze poinformowałem Domena, on jest mg w MKO25, no chyba że teraz Mefisto>mg.Cytat:
Chciałem wrzucić Yangberga. Nieustannie przedłuża czas robienia tur(np: 2 tygodnie w mko25), nie zapowiada, nie interesuje się. Do tego jest bezczelny i robi łachę, że w ogóle się pojawia.
Pozdrawiam :*
Wskaż, co jest dziecinnym zachowaniem, to się pośmiejemy. Dopominanie się o stałość tempa kolejki w ostrzejszy sposób? Jak widać, nie wszystkim się tłumaczenia Firzena objawiły. Nikt nie ocenia priorytetów. Nic o mnie nie wiesz, by wydawać sądy. Mam pełne prawo domagać się zaangażowania, które w minimalnym zakresie objawiłoby się wczorajszym zawiadomieniem w każdym temacie "Kolejka".
Od kiedy tu jesteś - zawsze prawie opóźniasz - więc nie odstawiaj niewiniątka.
Nagroda za czytanie ze zrozumieniem idzie do Ciebie, gratuluję, pisałem o mnie :*, magia przecinka jest nieoceniona.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Napisałem Ci, że owe zawiadomienia będą dzisiaj, wtedy gdy wstawię moje tury, logiczne? Dla mnie tak. Tobie się nie podoba - trudno, znów oceni ktoś inny niż Ty. Ja już kilka osób przeprosiłem za absencję i przeproszę w kolejkach jak będę wstawiał tury o ile będzie dane mi je zrobić ale po raz kolejny 'budujące klimat fanfary' oceni to ktoś inny niż Ty.
Niewiniątkiem nie byłem ale zazwyczaj i za to przepraszałem, no i wskaż palcem kto był :).
Sooooory, przecież nie nazwałeś mnie bezczelnym i 'robiącym łachę', masz racje :).Cytat:
Nic o mnie nie wiesz, by wydawać sądy.
Jeśli mnie wzrok nie myli, to sam napisałeś, że dla mnie byłeś bezczelny. Taki tekst jak użyty w stosunku do Adiego "Nie panikuj :*" po opóźnieniu w turze nr. 18 też do określenia mianem "bezczelnego" można zaliczyć.
Łacha - też mogłem najzupełniej takie coś wynieść z krótkiej gg-owej konwersacji.
Zaliczone.
Natomiast Ty nie miałeś dużych podstaw, by wnioskować, jakobym był no-life'em mającym za priorytety jedynie KO. Przychodzę, po dniu aktywności, do domu - chcąc może jakąś turkę pyknąć (tym bardziej tak przyjemną jak mko25) - i widzę 2 tygodnie opóźnienia od gościa, co zazwyczaj opóźnia... Prosta reakcja.
Co do przecinka - sorry. Spaprałem. Nastawienie na konflikt i potyczkę zaślepiło zmysł czytania ze zrozumieniem.
Heh tak mogłeś, wobec Ciebie, ale tylko dlatego, że mnie wkurzyłeś. Mój powrót do gry nie jest robieniem łachy, tak samo jak robienie ko. Nie mów mi, że możesz oceniać mój stosunek do gry na podstawie tej głupiej rozmowy z Tobą. Chcesz dowodów? Proszę - złożyłbym teraz broń gdyby było to związane z robieniem łachy.Cytat:
Łacha - też mogłem najzupełniej takie coś wynieść z krótkiej gg-owej konwersacji.
Zaliczone.
Zaliczone?
Skoro nie rozumiałeś moich powodów nie robienia ko to nie wiem co to jest jak nie wina priorytetów...., a może po prostu nie chcesz dopuścić myśli, że miałem powód? Albo koniecznie zależy Ci na tej czarnej liście, nie wiem, wytłumacz mi. A, i pewnie byłeś mocno w szoku jak widziałeś, że nie zrobiłem tury przez 2 tygodnie w momencie gdy nie było mnie od dawna?Cytat:
Natomiast Ty nie miałeś dużych podstaw, by wnioskować, jakobym był no-life'em mającym za priorytety jedynie KO. Przychodzę, po dniu aktywności, do domu - chcąc może jakąś turkę pyknąć (tym bardziej tak przyjemną jak mko25) - i widzę 2 tygodnie opóźnienia od gościa, co zazwyczaj opóźnia... Prosta reakcja.
Czasem odpowiem lekko złośliwie jak ktoś się gorączkuje, ale po tej mojej 'bezczelnej' odzywce Adi napewno nie mógł spać....., nawet po moich troche złośliwych odzywkach jakoś z maryniarzem się dogadałem, więc da się? Da się.
Naprawdę bezczelny byłem tylko wobec Ciebie, ale w głębi serduszka czuję, że mam powód, wystarczyło rozmowę inaczej zacząć. Nie byłoby tej kłótni.
Jeśli ta moja bezczelność jest powodem do tej czarnej listy to chyba nie mam argumentów :D.
Ja chciałem tylko dodać, że chyba w każdej KO którą robiłem napisałem jakie są powody nieobecności Yangberga. Jeżeli tura stała dłużej to tylko dlatego że ja niestety nie mogłem wszystkiego ogarnąć mając dwa razy więcej państw do robienia. Czasem też się zdarzało że nie zauważyłem tury Yangberga ponieważ nie grałem w takowej KO i prosiłem o informowanie mnie na PW lub GG. Jakoś ACN'owi można wybaczyć powrót po opuszczeniu forum, a Yangbergowi który miał zastępce w mojej osobie od razu trzeba dowalić Czarną Listę?
Panowie mnie proszę tu nie mieszać :P Nic do nikogo nie mam, sam czasami coś opóźnię i nie uważam żeby ktoś był chamski/bezczelny wobec mnie (poza paroma wyjątkami z innych KO). Ale prowadźcie dyskusje dalej, jutro poprawi mi humor po szkole :)
[spoiler:2xaraq9z]Skoro nie rozumiałeś moich powodów nie robienia ko to nie wiem co to jest jak nie wina priorytetów...., a może po prostu nie chcesz dopuścić myśli, że miałem powód? Albo koniecznie zależy Ci na tej czarnej liście, nie wiem, wytłumacz mi. A, i pewnie byłeś mocno w szoku jak widziałeś, że nie zrobiłem tury przez 2 tygodnie w momencie gdy nie było mnie od dawna?Cytat:
Zamieszczone przez Yangberg
Czasem odpowiem lekko złośliwie jak ktoś się gorączkuje, ale po tej mojej 'bezczelnej' odzywce Adi napewno nie mógł spać....., nawet po moich troche złośliwych odzywkach jakoś z maryniarzem się dogadałem, więc da się? Da się.
Naprawdę bezczelny byłem tylko wobec Ciebie, ale w głębi serduszka czuję, że mam powód, wystarczyło rozmowę inaczej zacząć. Nie byłoby tej kłótni.
Jeśli ta moja bezczelność jest powodem do tej czarnej listy to chyba nie mam argumentów :D.[/quote:2xaraq9z][/spoiler:2xaraq9z]
ad1: Tym większą przyjemność mieć będę - widząc teraz jak pokazywać będziesz brak owej "łachy". :D Dobrze, że wymuszona została pewna deklaracja.
ad2: Ależ nikt nie kwestionuje, iż jest wiele rzeczy ważniejszych od gry w KO. Mnie chodziło nynie o Twój stosunek do KO - którego obraz mi się wytworzył podczas ostatnich miesięcy. Jeśli twierdzisz, że jest inaczej - cieszy mnie to.
Twoja bezczelność skłoniła mnie do napisania tutaj, aczkolwiek nie była głównym powodem nominacji do Czarnej Listy. Przedłużanie tur to drażliwy temat i jeżeli ktoś miast przeprosić (tura 18ta) - jeszcze się nabija - to włączają się kurwiki. No sorki.
PS: Ja rozgorączkowany? Określiłbym mój ton z gg jako zimny, nie rozgorączkowany... Ale jak tam chcesz. ;)
Hmmm...chwila, podsumowując to Twoje powody (odejmując absencję bo mój najlepsiejszy przyjaciel o niej nie wspomniał w swoich powodach skargi) do wpisania mnie na listę to bezczelność w rozmowie z Tobą i ta jedna odzywka po opóźnieniu tury (po której osoba której w to nie mieszamy jak sama przyznała nie mogła spać po nocach) bo z tego co pamiętam to dość często przepraszałem po opóźnieniach (szczerze? naprawdę często jak porównam do innych osób, rób dokładniejsze researche), więc nie pamiętam czy gdzieś jeszcze tak ciekawie odpisałem. No i jak się kłócić z takimi powodami :roll: , Paladynie Mefisto, jest jeszcze wiele osób które opóźniało i nie przepraszało po tych karygodnych opóźnieniach, do dzieła! Będę Ci kibicować w twojej świętej krucjacie :). Podpowiem Ci nawet kilka bezczelnych zwrotów jak już będziesz pisał do tych niegodziwców na gg.Cytat:
Twoja bezczelność skłoniła mnie do napisania tutaj, aczkolwiek nie była głównym powodem nominacji do Czarnej Listy. Przedłużanie tur to drażliwy temat i jeżeli ktoś miast przeprosić (tura 18ta) - jeszcze się nabija - to włączają się kurwiki. No sorki.
Może być i zimny, jeden pies, moja reakcja na obydwa jest taka sama, dodamy jeszcze bezczelny, chamski, ignorancki i np. zażenowany. To tak na przyszłość żebyś miał większe spektrum zachowań powodujących u mnie tak samo bezczelne odpowiedzi, nie dziękuj :*, to taki zaległy gwiazdkowy prezent :).Cytat:
PS: Ja rozgorączkowany? Określiłbym mój ton z gg jako zimny, nie rozgorączkowany... Ale jak tam chcesz. ;)
PS. A co jeśli przeprosiłem, a potem się nabijam, tak mogę?
Ok, Panowie, prosze przeniesc dalsza dyskusje na inne komunikatory niz ten temat ;)
Sprawa Yangberga jest rozpatrywana, natomiast informujemy, ze na pierwsza czesc listy zostal wpisany eleven.
Sprawa została rozpatrzona, Yangberg nie trafia na czarną listę.