A ja Ciebie Brave kojarzę głownie ze sceny multi oraz jako współpomysłodawcę Jesieni Średniowiecza. Poza tym masz avatar, na który patrzy się bardzo miło :D Szkoda, że nie jesteś jedną z tych pań :lol:
Wersja do druku
A ja Ciebie Brave kojarzę głownie ze sceny multi oraz jako współpomysłodawcę Jesieni Średniowiecza. Poza tym masz avatar, na który patrzy się bardzo miło :D Szkoda, że nie jesteś jedną z tych pań :lol:
Tak się wetnę tylko z komentarzem że jest to pierwszy mniej więcej idealnie podsumowujący mnie post (to o lenie było w temacie buźki i mordeczki tylko ktoś wyraźnie mi posty przeniósł)Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Już mnie tu nie ma.
Matatjahu jeden z wielu użytkowników którzy dostali bzika po opublikowaniu zdjęcia przez Lenę.
Eskel, dość elokwentny i ma głowe na karku, udziela się wszędzie po trochu jak w Agorze, Tawernie, NF. Miał troche do powiedzenia w propozycjach zmian na forum. Mała aktywnosc w dzialach zwiazanych z grami
Rafi- Człowiek pingwin linux, nie jestem pewien ale chyba zagorzale gra w mtw 2 albo empire już nie pamiętam w KO również. Nie jestem pewien czy fan gwiezdnych wojen (sądząc po avku)
Pampelinex
Fan Jozina z bazin :D
Dawny gracz KO, nie miałem niestety okazji n Nim zagra, a po za tym nie wiele więcej wiem o tej osobie.
Spoko gośc :D
Opiszę Hallera. Oryginalna fryzura goni jego pociąg do pióra. Zmienia avki jak rękawiczki, co znaczy o mnogości zainteresowań i chęci ukazania ich światu (podobnie z podpisami, aar-ami) Z ilością postów ociera się z jednej strony o spamming z drugiej o moderatorstwo... Zapewne lubi uczyś się historii, choć bywa, że to ona uczy jego. Ach - zapewne oddany fan Trylogii Tolkiena, a fil Jacksona widział z 18 razy. Ogólnie Howgh
Haller - przezabawny użytkownik, niekojarzący że w katalogu publicznym wypisuje dane o sobie. Nowy gracz KO, który rzuca się na głęboką wodę bez żadnego zwiadu. Sądząc po spontaniczności chłopak młody. Lubi pisać stylizacją i zagłębiać się w klimaty różnych epok.
Rapsod
Bodaj najbardziej tajemniczy gość jakiego zdarzyło mi się poznać....kilka lat starszy ode mnie, stosuje niekiedy bardzo wyszukane słownictwo i górnolotne motywy. Przychodzi mi tu na myśl jakby....bardzo rozwinięte życie duchowe, bądź zgłębione tajniki psychologii. Potrafi trafnie ocenić człowieka, tocząc z nim dyskusję choćby via internet. Jeden z najbardziej doświadczonych graczy KO, zasłynął jako Vasyl Rapsodov Abstynent z V WK :P Zastanawia mnie niekiedy jego pociąg do Kazachstanu i w ogóle Azji Środkowej, ale to pozostaje już tajemnicą właściciela.....
Maharbal
raczej już bardziej doświadczony gracz ko nie byłem z nim nigdy w stanie wojny :twisted:
no i gra w hitmana!
pop517
więc , pop samo pop jak loli pop, ale to jeszcze nie wszystko to tajemnicze 517 bardzo.. tajemnicze myśle że to albo część kodu kreskowego ów loli popa , albo jakiś numer seryjny czy coś w tym stylu, ogólnie mega tajemniczy gość , chyba żyje tylko w świecie ko i pewnie chciałby handlować z nimi wszystkimi, najlepiej naraz a o jego mówieniu czegoś gdzieś ogólnie wolę się nie wypowiadać, za namową osoby trzeciej podejrzewałbym analfabetyzm w pewnym stopniu , ale któż to wie? : P żeby coś takiego pozytywnego dodać to wydaje się dość wesoły, tak myśle, to chyba dobrze ; )
@ edit
Żeby nie wyjść na jakiegoś niemiłego kolesia to dodam że ten tajemniczy cytowany "ktoś" to najpewniej Napoleon ; ) , niestety poznać go nie miałeś okazji bo nieżyje już od 159 lat jeżeli dobrze licze :)
Yusuf
ciekawy kolega od srednio krotkiego czasu na forum, lecz bardzo oaktywny. oprocz teog ze aktywny to nie pisze pierdol ( przynajmniej ja nie widizalem) jeden z kilku kolesi ktorzy mieli cos do mojej ortografii w zupelnosci nie rozumiem dlaczego?? :? ;) najgorsze jest to ze nie jestem w stanie stwierdzic po charakterze jego wypowiedzi ile ma lat, a to co mogl bym powiedizec nei koniecznie moglo by byc mile w zaleznosci od tego ile ich ma=p (mam nadizeje ze chociaz Amrod zrozumie co mam na mysli=p)
mam dziwne wrazenie ze jest muzlumaninem aczkolwiek moge sie mylic :o ;) w kazdym razie szacun - bardoz lubie islam=p
Ja? Ja nic wiem :P
Seban zwany Burgerkingiem.
Niezły z niego bajarz, z łatwością wciela się w kreowane postaci władców. Potrafi pisać z żartem, ale i poważnie. Kronikarz nie z obowiązku, lecz z serca. Coś go ciągnie do zgłębiania tajemnic mrocznych wieków. Dobry kompan do gry, chociaż trochę taki gadatliwy ;) Zdaje się, że ma milion pomysłów na sekundę.
hyhy =p
Amrod - bratnia dusza najlepiej na forum rozumiejaca moj skrzywiony tok myslenia=p w przeciwienstwie do Volomira nie ucieka od przeznaczenia jakim jest syndrom Volomira=p mysle tez ze lubi mnie jak ja jego(Amroda)=p a jesli nei to przynajmniej bardozej niz Volomir(mnie)=p bajaz kampanijny wczuwajacy sie mistrzowsko w epoke=] podniosly styl w polaczeniu z cytatami lacinskimi i swoistego rodzaju chochlikami rowalajacymi atmosfere napiecia tworzy mieszanke wybuchowa=] w przeciwienstwie do mnie (przynajmniej na gs) =p nie mowi duzo i nie spamuje jak ja=p bardoz mily kompan do gry i srogi wojownik co bylo mi dane odczuc wczoraj na brytanii=p fan fantasy Tolkeina przede wyszstkim i jako nosiciel elfiego imienia tak samo ciagnie go do morza jak mnie do gor=p skoro juz mowa byla o podpisach =p to z czym mialo sie jesc Tsarine above the sky??;>
Emm, to z takiej... piosenki. Dzięki za przypomnienie ;) - Amrod
Seban
Dobry gracz KO,
Poeeta można powiedziec, nigdy nie che mi się czytac jego przemówień z powodu takowego, że są dłuuuuuuugie ;)
lecz na pewno ciekawe ;)
Prawdziwy kronikarz
Po zatym spoko gośc :lol:
Haller mimo duzej ilsoci postow, nie za bardzo go kajarze :oops: W kazdym badz razie fan wojny secesyjnej z ladnym avem;)
Ale o co chodzi? :P bo chyba jestem nie w temacie. Jaki syndrom Volomira? Rzeczywiscie troche to pokretne:PCytat:
hyhy =p
Amrod - bratnia dusza najlepiej na forum rozumiejaca moj skrzywiony tok myslenia=p w przeciwienstwie do Volomira nie ucieka od przeznaczenia jakim jest syndrom Volomira=p mysle tez ze lubi mnie jak ja jego(Amroda)=p a jesli nei to przynajmniej bardozej niz Volomir(mnie)=p
Tego Twojego podpisu tez nie czaje:P
no... chodzi o rodzaj internetowej milosci xD ( nie zboczenia czy cos=p) hyhyhy xD po prostu do tych osob ktore mam w podpisie mam slabosc i darze je wielkim uczuciem :shock: :o :o :lol:
dlaczego? nie mam pojecia=p po prostu z dupy ze tak powiem =p
o Volomirze juz pisalem =p
Haller napisze bo nie pamietam:
dzeilny wojownik choc jeszcze duzo sie nauczyc musi w kampaniach on line. stara sie i wychodziu mu powiem szczerze tworzenie dobrej atmosfery jak za starych dobrych czasow=p pisze barwnie i fajnie aczkolwiek za bardoz harpagani =p i nie potrafi niekiedy okielznac swojej mysli=p zmienia avatary jak rekawiczki dlatego ciezko go z czyms powiazac=p ale przyszlosc forumowa jeszcze przed nim =] ma zadatki na jedego z "wielkich" tego forum jak np Pampa =pxD
kocham sie ukladac z nim dyplomatycznie=p
bardoz mily kolega=]
Seban
miły koleś bardzo dyplomatyczny niezły gracz ko i sojusznik
zakłada kroniki i to bardzo fajne i oglnie go lubie 8-)
a teraz rozwieje wątpliwości co do mojego nicku :lol:Cytat:
więc , pop samo pop jak loli pop, ale to jeszcze nie wszystko to tajemnicze 517 bardzo...
oyuż abu pop to moje przezwisko a 517 to liczba która mi wyskoczyła(samo pop jak się okazało jest zakrótkie :? ) podczas rejestrowania do steama a teraz wszędzie robię ten sam nick :roll:
popa517 kojarze jako użytkownika "nowego forum", choć może się myle. Glupich postów nie wypisuje, aktywny grasz ko, ogolnie to spoko ziomal.
Brave
dawniej znany jako Bravehe4rt, ale chłopak niestety stracił serce - oddał je dziewczynom z avatara i obrazka w podpisie. Pimp, wyznaje poligamię. To, że jest znanym graczem na scenie MP raczej nic nie znaczy. Ekspresja swoich potrzeb seksualnych na forum o grze stoi od jakiegoś czasu na pierwszy miejscu :mrgreen:
Kakashi
Z jeg postów które przeczytałem, mogę wywnioskowac że myśli tylko o jednym :lol:
Często zmienia Avki, coś jak ja,
Na starym forum miał takiego gościa z brodą, piosenkarz czy jakiś tam,
najbardziej do niego pasował ten avatar muszę powiedziec ;)
Gościu z brodą? <mysli> Que? Miałem Freda http://trendliest.files.wordpress.co...st-6209268.jpg Miałem inne ujęcie, ale chodzi o tego samego gościa?
A o czym myślę? 8-)Cytat:
Z jego postów które przeczytałem, mogę wywnioskowac że myśli tylko o jednym
Kakashi człowiek o tysiącu nicków i tysiącu avatarów! Mieszkaniec Olsztyna, którego i ja staję się częścią od października do czerwca. Były student UWM na wydziale Prawa i Administracji, który zamienił jednak ciężką pracę umysłową na ciężką pracę fizyczną w branży rolniczo hodowlanej. I to nas łączy Mistrzu :)
Ogólnie bardzo lubię tego użytkownika od samego początku mojej działalności na forum. Jest typem człowieka pełnego energii, którego wszędzie pełno. I tak ma być ;)
Bronti
Bronti to równy gość, można fajnei z nim pogadać ;) Pomysłodowca JŚ, bardzo dobry w Medka 2 na multi.
Opisze Pampę, z tego co o nim wiem
@ Pampalinex, znany również jako nowożytny Napoleon Kampanii Online
jeden z najwybitniejszych graczy ko jakich nasza Polska ziemia miała zaszczyt zrodzić , swoimi arcygenialnymi zagrywkami i nieprzewidywalnoscią swych kolejnych "magicznych" ruchów potrafił zaskoczyć najlepszych z najlepszych, a nawet lepszych, podsumowując geniusz taktyczny , o nieprzeciętnych ruchach w ko , prawdziwy tygrys naszych forumowych kampanii naprawde, osobnik ponad przeciętny, poza ko mogę tylko powiedzieć że stara się być uczynny pomagając nowym.; )
@ pomimo ataków pampy na ludzi którzy opisywanych nie znają, sprobuje, napisać coś o kizi'm
Więc, analiza nicku : Kizi, rzekłbym kizzle nizzle shizzle troszku po murzyńsku mi zabrzmiał skąd skojarzenie więc w skrócie kizi, ową analizą zakończe wprowadzenie, dalej, przystąpmy do analizy avatara, ten pan to były brytyjski komandos więc może i nasz kizzle nizzle shizzle ma podobne upodobania militarno - survivalowe? a może poprostu lubi się wspinać, w każdym razie żeby nigdy mu się " nie spadło " ! : )
Abu Yusuf- bardzo dobry gracz KO sprawie mi całkiem niezły łomot, walcząc nawet na 2 fronty ;)
Tajemnicza osoba którą pierwszy raz widze no forum[chyba że zmienił nick... :D
Fallen rzadko zaglądasz do KO więc mnie nie znasz ;) :lol:
A na forum (tym wcześniejszym i teraźniejszym) jestem już od ponad 2 miesięcy ;) w ogóle nie zmieniając, ani nicka ani avatara ;)
janker92 - dobry kompan do gry w kampanie, trwały i solidny sojusznik ;) Zaimponował mi przeciwstawianiem się Nowogrodowi i Litwie grając Krzyżakami przez wiele tur a nawet dłużej.
Amrod :)
Pamiętam Cię jeszcze za czasów kiedyś dzierżyłeś chorągiew IPL-u a nawet chyba byłeś w tym czasie kiedy i ja służyłem pod tym sztandarem lecz tego nie jestem do końca pewien. Jeden z czołowych graczy sceny multi w grach Total War - najbardziej kojarzę Cię z Romem. Na Medku II chyba nigdy nie mieliśmy okazji się spotkać na polu bitwy.
Jeden z tych użytkowników, który wzbudza we mnie same pozytywne emocje.
Bronti - zacny przedstawiciel bractwa stali ;p Jeden z lepiej rozpoznawanych przeze mnie userów, można powiedzieć że jest w gronie elity na forum 8-) Prawdopodobnie ma pociąg do średniowiecza. Ponoć zmywał naczynia po ostatniej wieczerzy. Ogólnie lubię tego usera :D
Dość długo użytkuje forum,chyba pisał jakiegoś aar.
Fallen
Widzac że fan Warhammera 40k (tak jak i ja :D)
Po jego postach wynika, że ciągle (jak i wiele innych osób) zagrywa W Rome :D
Bardzo pomocny użytkownik.
Spoko gośc jednym słowem :lol:
Maniakalny gracz KO. Myślę, że resztę idealnie opiesze ten skecz:
http://video.google.pl/videosearch?q=sp ... mb=0&aq=f#
UUU....kogo ja tu mam :D moderator, dość surowy. interesuje się panzerami, nie lubi spamu i głupich postów.
gruba szycha, student.
To ptak, nie to samolot, nie to mRe!
Spoko kolo w sumie, ma swoje poglądy i je broni do upadłego. "Ktoś" kiedyś powiedział o nim
nie wiem czemu ale użekło mnie to :lol: Nie, nie, nie jest ani naziolem ani komuchem, ale za to ma zerowe pojęcie o warunkach pracy pod ziemią :PCytat:
"Naziol Dmowskiego"
Mossin człowiek który jako pierwszy stara się powstrzymać zarazę spamu :D moim zdaniem surowy może troszeczkę za bardzo ale zawsze musi być choć jeden jedyny ostry moder na forum co nie pozwoli by nas gnębił spam ;D
Jozin z Bazin już se zuby brousi!
Pampalineks - stary dobry Pampalineks. Lubimy to samo piwo. patriota ze sklonnościami do nacjonalizmu. Studiuje w Cieszynie, gdzie znany jest z tego, że zrobił sobie zdjęcie pod figurką Maryi z 13 wieku. Autor aar. Nie nie zostanie pisarzem. Nie może go zabraknąć na forum. Po prostu nie może...
Śmietanka forum ;] tomsn (mój zryty beret kojarzy to od razu z thompson'em :P) jest jedną z ciekawszych osób na forum, a jego avatar i podpis podbijają serca milionów. Jest bardzo dobrym dyskutantem, umie wyrazić swoje poglądy, rzucić argumentem a następnie dobrze go obronić. Zwolennik autonomii, co bardzo mnie cieszy, dobry historyk, aczkolwiek ma braki w wiedzy sprzętowej :P
mossin , twardy moderator, ale za to mu chwała. Dobry rozmówca, ma zdanie na każdy temat i nie daje się omamić :)