Rage of Dark Gods: Battle for the Empire 1.5 Problem
Rage of Dark Gods: Battle for the Empire 1.5 nie działa mi i niewiem dlaczego.Mam Patcha do Kingdoms 1.5 ,więc nie powinno być problemów.Dodam że Third Age total war 3.2 działa mi bez zarzutu więc niewiem w czym tkwi problem.
Re: Rage of Dark Gods: Battle for the Empire 1.5 Problem
A może zamiast pisać posty gdzie popadnie, przejrzyjmy strukturę forum, by się dowiedzieć, że temu modowi przeznaczony jest specjalny subdział w modyfikacjach? Przenoszę.
Re: Rage of Dark Gods: Battle for the Empire 1.5 Problem
Cytat:
Zamieszczone przez Merakross
Rage of Dark Gods: Battle for the Empire 1.5 nie działa mi i niewiem dlaczego.Mam Patcha do Kingdoms 1.5 ,więc nie powinno być problemów.Dodam że Third Age total war 3.2 działa mi bez zarzutu więc niewiem w czym tkwi problem.
Zajrzyj tutaj, zwłaszcza do ostatniego postu Eutychesa: viewtopic.php?f=368&t=130
Jak masz wersje od Rosjan, to ją wywal, a pobierz wersję Gigantusa z wszelkimi parchami i fiksami, działa dość stabilnie.
Problem z uruchomieniem kampanii
WItam,
mam problem - otóż po zainstalowaniu CoW-a, wgraniu zangielszczenia i fixa (no i pliku ze skryptami żeby spawnu nie było), gra uruchamia się.
Wszystko fajnie, menu, intro zajebiaszcze.
Ale jak klikam "Storm Chaos" - czyli kampanię - jest black screenuś i gra sie wyłącza.
O co chodzi? Może fix zrąbany?
P.S. - Third Age 3.2 chodzi ekstra, to samo z Regions&Provinces.