Ja raczej nie, Belizariusz.
Edit: jutro wrócę do domu pewnie tak po 20. Za to sobota powinna być ok, będziesz miał wtedy jakoś czas?
Wersja do druku
Ja raczej nie, Belizariusz.
Edit: jutro wrócę do domu pewnie tak po 20. Za to sobota powinna być ok, będziesz miał wtedy jakoś czas?
@Fallen dziś mam jednak cały wieczór na grę. Pasuje Ci jakaś godzina?
@Purple- może jutro o 21?
JA też :D wybierz godzinę belizariuszu tylko o 20 jest s fallusem juz umówiony
Belizariusz 1-1 Fallen
Armenia 0-1 Tracja
Macedonia 1-1 Germania -> straty poniesione przeze mnie 2% bezcenne :D
dzięki za bitwy :)
Berserki są beee :lol: .Ale tracją cię rozniosłem muhahahaha .Oczywiście wyniki potwierdzam
Jakbyś Fallen mógł dać jakiś znak życia, odpisać na gg, podać jakąś godzinę/dzień kiedy możemy zagrać i wreszcie - stawić się wtedy na grę - to moja radość sięgałaby granic możliwości.
A ja z tego samego powodu byłbym wniebowzięty...
I ja też :D
Purple dziś od 21 do 2 w nocy mam czas, a jutro w godzinach 11-18 i po 23.
daja znak zycia over dziś do 20 mam czas
Zagrałem z Fallenem, yea :twisted:
Fallen vs Purple
0:2
Moja nacje: Macedonia, Brytania
Nacje Fallena: Pont, Rzym
Dzięki za gry, powodzenia w pozostałych ;)
Belizariusz 0-2 Purple
Rzym-Partia
Brytania-Kartagina
dzięki za bitwy :)
Potwierdzam, dzięki za bitwy - druga była gorąca :P już zapomniałem jak się trzeba namęczyć przeciwko Brytanii..
Dzięki także wszystkim innych graczom w grupie za wspólną zabawę :)
znasz mój ból
Fallen kiedy gramy ?!?!!?!?!!?!?!?
Kolega Fallen pasuje jutro o 18.00??
Edit: Attyla - Fallen 2:0
Egipt - Grecja
Tracja - Brytania
Dzieki za gry wszystkim ;)
PS: I prosze mnie nie wpisywać jako Hussars nie jestem już w tym klanie.
Rozgrywki grupowe zostają przedłużone do niedzieli 18 grudnia do godz.24. Osoby nieaktywne dostaną bany.
Fallen czwartek 19 pasuje ci zagramy i tu i na BI ?!
nie w piatek
Cały piątek mnie nie było w domu jestem dopiero dziś napisz kiedy jeszcze ci pasuje
chory byłem od czwartku ,jeszcze się źle czuje ale jutro postaram się zagrać
O 1 miejscu w grupie zadecyduje 1 bitwa rozgrywana przez graczy Purple i Attyla. Obaj gracze mają w niej użyć nacji- Rzym. Czas na rozegranie meczu macie do czwartku 22 grudnia do godz.24. Przedłużki dla dogrywki nie będzie.
Wczoraj i dzisiaj nie udało nam się zgrać z Attylą na gg, w związku z tym:
1) jutro, w środę ok 22? (o 21 mam mecz na BI, także po prostu po nim) ... ewentualnie mógłbym spróbować zagrać tak koło 20, jeśliby Ci to pasowało
2) czwartek o 21?
W żadnym z tych terminów nie dam rady niestety, teraz byłbym dostępny do gry do 19, Więc ja bede na gg o 17.30, dasz radę?
Właśnie wróciłem do domu..
A jutro w ogóle o żadnej godzinie nie będziesz mógł zagrać?
Wróciłem dzisiaj wcześniej niż myślałem, będę zaglądał co jakiś czas na gg, jakbyś przypadkiem mógł zagrać tę jedną bitwę.
Attyla wygrał - ma pierwsze miejsce w grupie. Dzięki za grę :) chociaż, musisz przyznać, była umiarkowanie interesująca
Potwierdzam, dzięki
Z grupy wychodzą attyla PL i [-TWR-]Purple. Pozostałym graczom dziękujemy za rozegrane mecze. Gratulujemy :)