1 załącznik(ów)
Problem z uruchomieniem kampanii
Witam!
Zainstalowałem moda Stainless Steell 6.4. Gra na modzie uruchamia się normalnie, ale kiedy klikam na "Wielka kampania" ukazuje się komunikat "proszę wybrać element z listy" po czym po zatwierdzeniu nie dzieje się nic. Kiedy klikam którąś z kampanii w pliku SS_setup.exe i potem OK pokazuje się taki komunikat:
Załącznik 152
W folderze world/maps/campaign/imperial campaign nie ma rzeczywiście żadnych plików. Wygląda to tak jak gdyby pliki kampanii się nie zainstalowały. O co więc chodzi i co mam zrobić aby móc zagrać w tego niezwykłego moda??
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Ragnar Lodthbrok
Stainless Steel 6.4 => Medieval 2: Total war encoutered an unspecified error an
Tak jak w temacie.
Mam najnowszego Stainless Steel 6.4 ze spolszczeniem. Reinstalowałem, to sobie pograłem tylko 10 tur dłużej. Błąd, który wyświetlił się przy Jerozolimie (taki suchar, ziemia święta, error już nie):
Thread: Medieval 2: Total war encoutered an unspecified error and will now exit.
Mam najnowsze sterowniki. Gieram na Windowsie 7.
Gra wywala do pulpitu podczas bitwy-kampania Polski
Tak jak w temacie.Wersja Stainless Steel 6.4 ze spolszczeniem.Gra wywala do pulpitu podczas bitwy.W innych kampaniach tak się nie dzieje
Problemy z bitwą w kampani.
Witam!
Tak jak już zapewne większość z was przeczytała w temacie mam problem z bitwą w kampani. Za każdym razem, podczas proby włączenia bitwy prowadzonej przez nas - gra przechodz w ekran ładowania a następnia wyrzuca mnie z pulpitu. Posiadam S.S 6.4 i reinstalowałem moda jednak nic to nie daje, włączałem też bitwe jakąkolwiek z 10 razy i też nic więc takie rozwiązanie nie zadziała. Jakieś pomysły?
Z góry Dzieki