:shock: where?!?!?!Cytat:
Zamieszczone przez Rafkos
znalazłem... cholerka - szukałem tutaj, a to na twcenter było... ehhh...
Wersja do druku
:shock: where?!?!?!Cytat:
Zamieszczone przez Rafkos
znalazłem... cholerka - szukałem tutaj, a to na twcenter było... ehhh...
"Where the ocean meets the sand."Cytat:
:shock: where?!?!?!
Z tego co wiem, to wystarczy kliknąć w link w temacie ze spolszczeniem, potem powinno Ciebie przekierować na TWC z najnowszymi informacjami o nim :) Oczywiście wszelkie uwagi co do spolszczenia mile widziane.
U mnie niestety gra nie działa. Kampania odpala ale bitwy się nie ładują. W pewnym momencie komp się zawiesza.
u mnie wszystko działa jak należy... jak znajdę błędy to wyślę prv...Cytat:
Zamieszczone przez hellbilly
Widzę, że nie zawsze tak jest. Zależy od jednostek, które wybieram. Zapewne to naprawią na dniach.
Co się stało z Dei na steamie? Dlaczego 2 party zostały usunięte?
ja miałem zasubskrybowane 4 części i wszystkie mi uaktualniło jakieś 3-4 godziny temu...Cytat:
Zamieszczone przez Shay Ruan
Mi także, ale teraz chciałem zagrać i są tylko 2 party. Sprawdziłem przed chwilą steam workshop i autor usunął part 3 i 4. Może coś poprawiają.
Wrzucają poprawki to usuwają party na ten czas :) Coś jest nie tak ze Steam i np wersja na Steam, a wersja z mediafire inaczej działają (więcej brakujących tekstur w wersji Steam, chociaż to te same pliki).
KAMie, a wiadomo czy ten submod zmieniający hoplitów dojdzie w wersji 0.9, czy jednak w jakimś patchu do 0.8? Bo pewnie na 0.9 znów trzeba będzie sporo czekać :D
Czekałęm, czekałem i... totalnie się rozczarowałem, mod zaczyna przypominać grę polegającą na grindowaniu kolejnych żołnierzyków, kolejne wersje nie wnoszą niczego konkretnego, kto lubi gry z grindem będzie miał zabawę, miłośnicy strategii będą mieli odczucia podobne do mnie.
Nie rozumiem, narzekasz że mod wprowadza wiele jednostek oprócz innych zmian ?Cytat:
Zamieszczone przez Gnejusz