Zrobię tak jak ty Lwie. Żeby u nas sesje trzymały się jak najdłużej.
Wersja do druku
Zrobię tak jak ty Lwie. Żeby u nas sesje trzymały się jak najdłużej.
Propozycja postaci do sesji wieśka
Wzrost: 1,73m
Kolor włosów: czarne
Kolor oczu: błękit
Budowa ciała: chudy
Pochodzenie: Nilfgaardzkie
Miejsce zamieszkania: Temeria
Pochodzenie: bogaty kupiec, z doświadczeniem w oddziałach zwiadowczych Nilfgaardu
Uzbrojenie: Długi łuk typu kompozytowego, miecz 1-ręczny, tarcza i 2 kołczany strzał
Opancerzenie: lekka kolczuga
Problem: niechęć do postaci-abstynenta, wrogość wobec Nilgaardczyków
Cel: zwiedzenie świata i poznanie wybranki serca
Klon?
Nie całkiem. Tam postać była synem zbiedniałego kupca, tutaj jest bogatym kupcem.
Brak zgody, ode mnie jako MG.
To klon Adriana i do diabła jak wrogość wobec Nilfgaardczyków to po co chcesz grać Nilfgardczykiem?
Edit
Też mi różnica syn bogatego kupca obecnie ubogi (Adrian), a bogaty kupiec. I co bogacz, robił w zwiadzie? Tacy robili kasę, nie ryzykowali życie w walce.
adriankowaty weź fajną postać np. wampira wyższego rodu
Dla mnie reinkarnacja może nastąpić dopiero w nowej przygodzie, bo tak to nie fair i nie byłoby żadnej konsekwencji śmierci.
Wrogość do niego jako Nilgaardczyka, źle się wyraziłem. W takim razie może być po prostu kupiec-łucznik konny? O pochodzeniu tylko Temerskim?
Poczekam do nast. przygody najwyżej. Albo dołączę pod koniec. Gra mnie wciągnęła i wysiłki Asuryana tego nie zmienią.
To bardziej temat o propozycjach sesji. Postacie raczej na PW. Pomyślę jeszcze, ale w sumie racja śmierć to powinna być pauza na 1 przygodę, tą w jakiej Ktoś zginął. Obecnie obawiam się, ze dążyłbyś do zemsty, na Magu co byłoby niezgodne z ideą RPG. Bo Twoja ew. nowa postać nic o Adrianie nie wie.
Zemsty nie planuję. Zmodyfikowaną postać wyślę na PW.