Mehir na głos
Cóż w takim razie rzućmy monetą - tu wyciągnął orena - jak będzie oblicze króla przegrywasz jak data wybicia wygrywasz.
Tech
rzucam monetą
Wersja do druku
Mehir na głos
Cóż w takim razie rzućmy monetą - tu wyciągnął orena - jak będzie oblicze króla przegrywasz jak data wybicia wygrywasz.
Tech
rzucam monetą
Hasan
Bywajcie zatem, niech bóg ma was w opiece. Widzę że szykuje się trudna walka o odzyskanie tronu, ale skoro mają ich rozwiązać to może łatwiej będzie ich pozyskać, co o tym myślisz generale? - powiedział szeptem.
Generał
Ciężko powiedzieć nawet po rozwiązaniu oddziału, mogą nie chcieć przystać do buntowników. Najpierw ustalimy czy żyje ich dowódca jakiego znałem.
Techniczny
Zajrzę koło 19.30
Haakon
Pędzić coś tam umiem, zależy czego oczekujesz. Chociaż zgaduje, że czegoś mocnego... Postawmy sprawę jasno, jeśli mnie uwolnicie dołącze do was i będę was wspierał swoją magią i wiedzą. Postaram się wam nie przeszkadzać w waszej wyprawie. Jeśli podpadne to po prostu mnie zabijecie tak i tak. W skrócie sprawdźcie mnie.
Nie podoba mu się ten pomysł jak cholera ale chyba nie ma tu nic do gadania. Siedzi spokojnie i czeka aż się coś wydarzy.
Angus
Mogę się tego wywiedzieć, lecz to trochę ryzykowne. Jak nazywała się poprzednia dynastia? wyszeptał do Hasana i generała.
Hasan
Dynastia Achamenidów, jak chcesz wykorzystać tą wiedzę? - powiedział również szeptem
Techniczny
Pozwoliłem sobie zapożyczyć nazwę z historii, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Aravenie?
Od MG
Super, pasuje
Angus
Bywajcie dzielni wojowie. Ciekaw jestem czym zajmować się będziecie, gdy emir Achamenid rozwiąże Strażników Pogranicza rzekł od razu na tyle głośno by usłyszał go dowódca patrolu.
Kielon
Słysząc słowa druida zastygł w niespokojnym oczekiwaniu
Isterin
Bloede arse po cichu
Vira
Ekhem... Podeszła bliżej maga i rzekła mu cicho ale dobitnie - tu sie coś szykuje, jeśli nam pomożesz w razie czego i postawisz obiad to może nie skończysz z szablą w dupie, dobry układ?