-
Widzę, że sobie dorabiacie interpretację do własnych reguł. Bo czymże argumentujecie? Tym, że spam robimy? A od kiedy to wy wyznaczacie ramy tematyczne tematu "kolejka"? My je wyznaczamy i tempo rozgrywki do tematu się zalicza. [ Co więcej - to moja KO i tym bardziej to JA ustalam te ramy. Takie są odwieczne zasady tego działu - czyja KO - tego reguły. Do tego jestem MG tej kampanii - porównać można do sędziego na boisku. Ma ostrzejsze standardy gry? Gra się podle niego. ]
Macie inny argument? Obrażanie się użytkowników? Zatem gdzie w powyższych postach są inwektywy? Mam okulary to może nie widzę, oświecić mnie trzeba.
-
Nie bij mnie bo zadzwonię po kumpli :P
-
Alfabetynie.
Mefisto, nie bądź taki hej do przodu bo Tobie z tyłu zabraknie. Od poganiania, przeganiania i pouczania moderacji oraz pozostałych kolorowych jest Obi, a w jego imieniu admini, nie Kolegium, którego jesteś członkiem. Co do ram tematycznych pozwól, że i tutaj gdy sytuacja sięgnie trzeciego rzędu, zawitają zieloni i czerwoni. W takiej sytuacji czy jest to Twoje czy moje KO nie ma znaczenia. Skracając nudny wywód, gwoli przypomnienia: regulamin forum dotyczy także KO (co napisał Sadam). A kiedy sięgnie? Jeśli ktoś z zielonych/czerwonych uzna, że sięgnęła to zadziała, bo taka jest moderatorka. Masz uwagi (mimo, że kieruję te słowa ku Mefisto, tyczy się wszystkich) odnośnie moderatorów to proszę PW do mnie bądź Aravena, inaczej produkuje się spirala nikomu niepotrzebnych postów o negatywnym zabarwieniu. Jasno opisane zostało to w regulaminie.
Pampa, proszę o zaprzestanie podjudzania i wywoływania nerwowej atmosfery.
Sadam, koniec dyskusji.
Wszyscy, chcesz skomentować? Patrz, tam jest przepustka do karceru. Chcesz wymienić opinie? Ślij PW. Tutaj wysyłajcie tury.
Panie i Panowie! Do szabel i rezać się w grze, nie na forum.
-
Żabojady
http://przeklej.org/file/zsWaKL/MKO36T6Franc.sav
Tak na marginesie: Panowie, bez przesady. Nie róbmy znowu takiej sztywnej atmosfery. Tamto to było żartobliwe bo tak się składa że znamy się z Mefistem bardzo dobrze. Wstawianie tur okej, ale przecież nie jesteśmy robotami i takie słowne przepychanki to coś co buduje tą grę. Naprawdę, regulamin regulaminem ale przecież to ludzie tworzą KO a zasady są tylko narzędziem. ;) Serio, wystarczy że żyjemy w eurosojuzie.
@Mefisto: Nie 12:40 a 14:40 a więc 2 godziny. Miałem prawo być zaniepokojony. Nie wiem co ci szwankuje, mam nadzieję że nie głowa bo jeszcze będzie nam potrzebna. Tak na marginesie: wiesz że Papiestwem nie można prowadzić wojen?
-
14:40 to 12:40 w rzeczywistości misiaczku. Zegar jest przesunięty. ;) Powiedziałem jak o rzeczywistym.
Pytanie uznam za retoryczne - czy coś się nie zgadza?
-
Hmm faktycznie bo zmiana czasu była. Ale to i tak nie masz racji bo wyświetla się 15:40 czyli 3 godziny. Jak wiesz to okej bo tak długo go robiłeś że myślałem że się szykujesz na podbój Italii. xD
-
-
-
-