-
Najpewniej tak to zrobimy. W miarę możliwości losowanie przeprowadzone zostanie nawet w środę ponieważ raczej nie będzie z tego live.
Odnośnie przedłużek. Przepraszam że to tak wyszło no ale nic już na to nie poradzę. Ten jeden mecz z gruby B po prostu musi się odbyć. Ten drugi no to będzie walkower raczej w 90% chyba że dzisiaj coś się wydarzy...
-
W sumie to nie wiem co stoi na przeszkodzie dla takiego losowania już teraz. Jedna para może czekać na rozstrzygnięcie jednego meczu grupowego. Reszta par ćwierćfinałowych mogła by już zacząć umawiać mecze.
-
Myślałem o jakiejś presji psychicznej grających ostatni mecz :D
Wobec tego już niedługo. ;)
-
Losowanie przeprowadzone. Musicie mi uwierzyć na słowo że wszystko było fair. Możecie się umawiać na mecze itd. Czekamy jeszcze na kilka wiadomych spraw i ruszamy w 100%.
-
Fajnie byłoby zobaczyć wszystkie rozgrywki pucharowe na kanale totalwarorgpl na youtube:rolleyes:
-
Pomysle o tym :)
BTW, o jakie losowanie chodzi o jaki jest jego wynik?
-
-
Ale powiem wam ze grupa C to jakas masakra - 2 druzyny nie stawiajace sie na mecze...
Jestem zawiedziony panowie...
-
To daje do myślenia, czy w przyszłości warto dawać szansę osobom, które nie są aktywne lub w ogóle nie istnieją w życiu forum. Wolę mniej graczy, ale za to odpowiedzialnych, a nie płaszczenie się przed dzieciakami, co by łaskawie chcieli zagrać z nami bitwę turniejową. Mnie taka sytuacja na szczęście nie spotkała, ale rozumiem irytacje w mniej szczęśliwych grupach. I zdaję sobie sprawę, że to co napisałem może wydać się kontrowersyjne, ale nie znam innej metody na walkę z tą patologią. Nie pokazujesz się na czwartkach, nie udzielasz się na forum, nikt ze stałych użytkowników nie może za Ciebie poręczyć? Sorry kolego, masz czas, żeby to zmienić i się wykazać. Przechodziłem dokładnie tę samą drogę całkiem niedawno i nie uważam tego za jakieś duże wyrzeczenie.
-
Pomysł całkiem ciekawy. Ale z drugiej strony zmienia to charakter turnieju z ,,ogólnopolskiego :rolleyes:'' na wewnątrz forumowy. Na pewno warto to przemyśleć.
Tymczasem czekamy na 1 mecz i jedziemy z fazą pucharową ;)