Chciałem zmotywować =D Na granie =) od roboty już mi się dni mylą =)
Wersja do druku
Chciałem zmotywować =D Na granie =) od roboty już mi się dni mylą =)
Ile będzie czasu na rozegranie meczyków? Bo kilka dni na początku lipca nie będę mógł grać.
2 tygodnie tylko dlatego ze sa wakacje ze chyba wszyscy skończą szybciej no to szybciej rozpocznie sie kolejna runda .
Z pozytywów - mnie udało się rozegrać wszystkie 4 mecze. Poszło trudniej (z rozegraniem) niż pierwotnie zakładałem, ale to zawsze cieszy. ;)
Gratuluję wszystkim awansującym i do zobaczenia w bojach. :)
Dla mnie pozytywem jest że na ciekawą sytuację w grupach na 7 naszych graczy :) pięciu przechodzi dalej :P w tym połowa grup zdominowana :)
Teraz czekamy na lepsze losowanie w kolejnej fazie, jakby Grupa(Don, Pyza i Darek) inaczej się wylosowała to pewnie pisałbym właśnie o 6 w kolejnym etapie :cool:
Losowanie odbędzie się w piątek 29.06 godziny wieczorne będą 2 koszyki w jednym osoby z pierwszego miejsca w drugim z drugiego. Następnie termin na rozegranie będzie tydzień i kolejna runda.
SB vs rest of Poland. ;) Secret Intelligence Service nadal dział poprawnie. :)
No zobaczymy czy uda się Wam trochę przytrzeć nosa. :P Ale finał SB-ków wydaje się wysoce prawdopodobny. Zobaczymy jak się ułoży drabinka po losowaniu. Bo może być tak że faworyci trafią na siebie już w ćwierćfinale. Te losowanie to fajny dreszczyk emocji będzie.
Haha no a jakby inaczej :D Pamiętasz co pisałem przed turniejem prawda :p ja obietnicy dotrzymałem z mojej strony umowy xD
Zobaczymy jak dalej pójdzie, dreszczyk będzie na pewno :) i na pewno będzie kilka osób które jak zobaczą swojego przeciwnika powiedzą "no dobra to test już był możemy losować na poważnie :drunk:"
Od siebie dodam jeszcze raz gratki dla chłopaków i wszystkich którzy przetrwali pierwszy etap :clap:
Witam. Można już rozgrywać mecze z rundy pierwszej?
Jeszcze nie ma rozlosowanych par. Będzie losowanie - chłopaki chcą się pobawić jajkami ;D. Na challongu jest tylko przykładowa drabinka. Tak mi się wydaje :)
Edit: A i przy okazji widać, że challong źle losuje bo niektórzy gracze mogliby się spotkać dwa razy w turnieju w dalszej części przed finałem