-
Re: World of Tanks
Nie ma 4lvl heavy tanka ; P Heavy od 5lvl się zaczynają i fakt padają, ale jak się nauczysz grać i będziesz mieć odpowiednie działo, to nawet takim KV nie boisz się już widoku nadjeżdżającego Tigera...no dobra, dalej jesteś prawie bez szans, ale przynajmniej możesz się bronić ; P Zresztą pamiętaj, tu się kille nie liczą, a zadane obrażenia! I Twoim zadaniem nie jest niszczenie jak największej ilości pojazdów wroga, a wspieranie własnych pojazdów. Gdyby podziały były bardziej restrykcyjne, to nie byłoby sensu kupować nowych pojazdów, bo co z tego, ze miałbyś IS lub Tigera, skoro mógłbyś walczyć tylko z podobnymi lub lepszymi czołgami. A tak zawsze jakiś T-28 lub PzIV podjedzie ;D
Z art najbardziej lubię ruską i amerykańską. Ruscy zadają ogromne obrażenia i mają dobry zasięg, ale mało amunicji. Niemcy mają najlepszy zasięg, amunicji trochę mało, obrażenia w normie. Amerykańskie za to maja żałosny zasięg, przyzwoite obrażenia, ogromny kąt strzelania, ale najlepsze jest to, że amunicji mogą mieć ponad 100! Taki StrurmpanzerII ma chyba 15 amunicji, SU-26 14 ammo, a M37 aż 126! Dwóm pierwszym artom podałem ammo po ulepszonym dziale, w M37 mam podstawowe, ale pewnie nawet to drugie nie zmieni mocno ilości amunicji.
T57 w pierwszej bitwie już zdobyłem top gunna, i zanim przeskoczyłem na M37 to miałem bilans 4 walki 15 killi. Nie wiem tylko czy było to spowodowane tym, że ta arta jest taka dobra, czy po prostu doświadczenie wyniesione z pozostałych art daje znać :D
-
Robią coś teraz, że wyłączone jest?
-
-
Hmm, myślałem że już to dawno zrobili ;F
-
"Pińcet" mega ale idzie mi szybko, za chwile będę miał. Kto chce się umówić na eksploracje nowych map? Zrobi się trening i sobie pojeździmy i pogadamy ;)
-
A mi leci 0.5 mega na sekunde -.-
-
Łoł faktycznie duży patch, już ściągam :twisted:
Przydadzą się te mapki bo za mało troche ;p
-
Voitek mendo, po twoim poście zwolniło mi przy 83% :twisted:
Masakre to ja miałem przy ostatnim patchu, pół dnia mi szedł...
-
Ej, wlasnie sobie uswiadomilem, ze przeciez 0.5 mega/s to wcale nie tak wolno :P
-
Jesteś tego zupełnie świadom? 8-)
Ile masz procent? Czekam w WoT, zrobie trening "TotalWar.Org.Pl" wbijać - tylko jakieś lekkie i szybkie czołgi.