Panowie, co z naszym quizem?;d
Wersja do druku
Panowie, co z naszym quizem?;d
Więc trzeba znaleźć chociaż z 5 chętnych. Ja mogę pilnować, żeby wszystko działało ok, zgodnie z zasadami, itd.
Chętni na chwilę obecną:
-Ja
-Wojownik z Lasu
Niech ktoś naskrobie, jeśli jest, chętny- dopiszę ;)
Mniej więcej myślałem o takich zasadach:
Kto odpowie na pytanie zadaje, ew. oddaje kolejkę i zadaje pierwsza chętna osoba.
Jeśli zagadka pozostanie bez odpowiedzi przez dwa dni, osoba która ją zadała daje podpowiedź, jeśli od tego czasu minie dwa dni bez odpowiedzi poprawnej, pytanie zadaje pierwsza lepsza osoba, a na poprzednie pytanie podana jest odpowiedź.
Oczywiście 1 poprawna odpowiedź=jeden punkt.
-Wiktor
-Wojownik
-Furvus
Zasady są w porządku.
- Wojownik
- Wiktor
- Furvus
- XVI
Mi też zasady pasują.
Co do tego sklepu Takt to oni mają wszystko co dany zespół rozprowadza tyle że 10x więcej od innych
sklepów (to wywnioskowałem po rozmowie bo się dowiadywałem o rozmiary) tanio no i przesyłka dochodzi priorytetem w max 3 dni.
- Wojownik
- Wiktor
- Furvus
- XVI
-Limon
To myślę że Wiktor może zaczynać jako sędzia 8-)
Słuchałem ostatnio nowego Paradise Lost i nie mogę zrozumieć zachwytów nad tą płytą w różnych miejscach w internecie. Niby wszystko fajnie, niby dużo nawiązań do najlepszego okresu twórczości i tak pomnikowych płyt jak Shades of God czy Icon, ale dla mnie to jednak zupełnie nie to. Może tak to powinno brzmieć w dzisiejszych czasach przy innym masteringu i innej publice, ale jak dla mnie to tylko cień dawnej świetności.
To ok, zakładam temat przeznaczony do quizu, oczywiście osoby chętne, których nie ma na liście mogą się w dowolnym momencie włączyć ;)
Warto całe przesłuchać :shock: to przebija covery tych dzieci z linku Grogmira http://video.interia.pl/obejrzyj,film,1 ... _elektrody:)
Dźwięk podłożony -> nie grają na żywo -> dzieciaki były lepsze.
Dzieciaki sto razy lepsze :D