Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Sam już nie wiem co o tym wszystkim sądzić, przecież to jest jakaś kpina, państw na mapie mało, ja się pytam gdzi jest Związek Reński? no gdzie? ważny koalicjant Napoleona i do tego twór drażniacy Austrię i Prusy. Ale jak widać, ćmoki z CA uznali, że lepiej jest rozwiązać to inaczej byle łatwiej było, a z historycznością to w tej grze będzie już całkiem na bakier. Napewno nie kupie zaraz po premierze, wolę przeznaczyć pieniądze na Bioshocka 2.
Cytat:
Ta opcja w polskiej wersji nazwana Bitwy Wizytacyjne pozwala graczom w każdej chwili wyrazić zgodę na dołączenie się innego gracza , który w danej potyczce zastąpi AI. Objęcie dowodzenia przez „żywego" przeciwnika wniesie do bitwy element nieprzewidywalności oraz zdecydowanie podniesie poziom trudności rozgrywki, co całkowicie zmieni oblicze prowadzenia kampanii.
Fajne spolszczenie się szykuje :D
Nie no faktycznie w pierwszej kolejności kupuję Wiedzmina 2 bo z Napoleonem pewnie będą niezłe jaja to tłumaczenie mnie rozbiło :lol: :lol: :lol:
Chyba jednak cos zmieniona w sprawie klonów na tyn screenie widać 4 rodzaje włosów
http://www.gram.pl/upl/artykul/20100122162141.jpg
Mnie osobiście u Austriaków, Prusaków i Ruskich brakuje poprawnie historycznych flag używanych w armii :(
Gdyby te laski były dołączone do edycji kolekcjonerskiej, to pewnie bym Napoleona kupił.
W stronie przeciwnej Hiszpanom(Francuzi?) widać, że niektórzy mają wąsy a niektórzy nie, ponadto niektórzy mają czerwoną skórę a niektórzy białą. :lol:
Nie, no weź Salvo !!! Chcesz mnie Totalnie zniechęcić do Napoleona ? :D Jaka ta gra by nie była to na pewno nie zasługuje na taką zapowiedź. Brrrrrr.....