Albo fote:P
Wersja do druku
Albo fote:P
Haha ;) cokolwiek ;)
Swoją drogą, trudno spotkać polkę takiej urody. Jednak różnimy się dosyć znacznie od Azjatów ( oczywiście pomijam opcję 'mama Polka tata Koreańczyk, itd ).
Niestety zdjęcia zupełnie nie oddają jej uroku. Jest tak słodka, że można się zakochać, gwarantuje wam :D :D
http://yfrog.com/1321341j
Urocza - przyznam. Ale z azjatycką urodą niewiele ma wspólnego ;)
Wspolny jest blysk w oczach ;)
Jak dla mnie to ma ze 14 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Macie pojecie... Jak dla mnie to ona 30 lat, męża i trójke dzieci w domu. :mrgreen:Cytat:
Jarl napisał(a):
Witia napisał(a):
Z racji świąt postanowiłem zmienić avatara na... tą jakże urzekającą Azjatkę Nie wytrzymałem presji jej uśmiechu
Jakiś ty romantyczny... Ale 15 lat to ona chyba jeszcze nie ma.
Jak dla mnie to ma ze 14
A co do Azjatek to bardzo podobal mi sie tekst, chyba z joemonster, ze sa fajne bo piszcza jak male kotki :mrgreen:
Ehhh.... idźcie wszyscy w diabły ;) nie znacie sie :D
Mnie tam ta znajoma Vasyshq'a się nie podoba. Choć skoro Vasyshqu twierdzisz, że fotografie nie oddają jej urody, to wypada zawierzyć na słowo.
Z drugiej strony to obecnie niemal każda jedna dziewczyna może wyglądać pięknie....wystarczy przecież naładować pudru, podkładu, lakieru, dodać perfumy etc.etc. :roll: ,,O.Batman" (mój katecheta z gimnazjum) twierdził, że urodę kobiety możemy właściwie ocenić, zaraz po tym jak się obudzi.
Czyżbt kopia teamtu o dziewczynach?:D nooo to czas na lekturę waszych wypocin :)