Oddaję również :
Gundabad TA1 - sytuacja dobra, 2 armie, wojna z Krasnoludami, upadającym Eriadorem. I jakieś sojusze (?)
Turcja MKO20 - 2 tura, więc cała gra dopiero przed. Bez paktów, ale tajne umowy można zawiązac na gg.
Wersja do druku
Oddaję również :
Gundabad TA1 - sytuacja dobra, 2 armie, wojna z Krasnoludami, upadającym Eriadorem. I jakieś sojusze (?)
Turcja MKO20 - 2 tura, więc cała gra dopiero przed. Bez paktów, ale tajne umowy można zawiązac na gg.
dobra wszystko mam co tzreba mieć jbc piszcie co mam brać narazie biorę swoją szkocje z mko 16 i tą sycylię z wko 30 wszystko co chcecie psize prosze na pw bo na gadu zadko wchodze etraz raz na tydzien a nawet jak ktos cche cos obgadac to po 1 w nocy bo otej z pracy wracam ;)
Do piątku mnie nie będzie, więc prosiłbym sojuszników o robienie tur za mnie, dziś jeszcze zrobię swoje KO które mam, jak się pojawia nowe to niech robią sojusznicy.
Edit. Jednak zostaję :P
Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Gundabad - Eriador upadł
MKO 20 - nieaktualne
Jakby ktoś ogarniętych w ko wymienionych w "wolnych frakcjach" mi powiedział czy coś się zmienilo - ktos sie znalazl czy nie, czy frakcja upadla itd.
Mk 13 i MK 19 nie istnieja juz.
Ok, Dalej! patrzeć co kto wie i mówić!
Przejęte przez Gajusha.Cytat:
MKO18 - Anglia, sytuacja w miarę dobra. Wojna z Danią i Polską, sojusz z Francją, Wenecją i Rusią. Dobry gracz ze spokojem opanuje sytuacje.
Tury robi sojusznik i już chyba nie ma sensu na tym etapie przejmować, szczególnie że ta Litwa zniszczyła Danii kolejną armię.Cytat:
K39 - Dania, sytuacja umiarkowana. 2 armie, sojusz z Niemcami, wojna z Zakonem i Litwą. Silna forteca w Akershus.
To chyba nie istnieje już.Cytat:
MKO 15 - Anglia, całe wyspy i płn. francja, całe wojsko w alpach szykuje się do ataku na wenecję razem z francją. Dochód co prawda mały ale nie potrzeba już więcej wojsk, ani niczego więcej.
hasło posiada : adixis
Poprawione, dalej ! Pomóżcie wszystkim wokół i mówcie jak wiecie co nieaktualne ;)
Gundabadu z Third Age co prawda nie ma liście, ale informuje, że go przejąłem.