Cześć, mam takie pytanie - jak odtwarzać zapisy bitew, które są do ściągnięcia na tym forum?
Wersja do druku
Cześć, mam takie pytanie - jak odtwarzać zapisy bitew, które są do ściągnięcia na tym forum?
Chodzi ci o powtórki [repleye] ? Jeśli tak to przez gre np. powtorka do mtw2 otwierasz przez mtw2 ;)
Jeżeli w Kingdoms to niestety nie dane mi zobaczyć ;) Może kiedyś...Cytat:
Zamieszczone przez Grandal
Tak, chodzi mi o powtórki. Wiem już, że odpala je gra, ale w którym folderze mam je umieścić?
Powtórki są w katalogu "replays". Jeśli nie masz tego katalogu to wejdź do gry -> Wczytaj grę -> Wczytaj powtórkę gry. Następnie wyjdź Medka. Katalog się pojawi. Możesz też po prostu stworzyć "replays" w głównym katalogu gry.
Witam,
mam problem z odkryciem Ameryki.Gram Mongołami, jest już 1495r a Ameryki jak nie widać tak nie widać. Zostały mi tylko dwie zwasalizowane frakcje(Portugalia,Sycylia) a one nie palą się do wysłania karaki.W moich portach nie mogę produkować żadnego innego statku niż Dhow.Może wy mi powiecie co mam zrobić z tym fantem ;)
Sadzac po dacie informacja o odkryciu kulistosci Ziemi juz zapewne byla ;)
1.Masz Gildie Odkrywcow :?:
2.Porty sa w stanie wybudowac "carracki" lub "caravele" :?:
Jezeli na jedno z powyzszych pytan odpowiedz brzmi "Nie" to nie doplyniesz do Disneylandu :lol: :!:
witam serdecznie,
jak spieszyć jazdę pamiętam, że w jedynce można to było wykonać lecz kurde tak dawno w nią grałem :( a pamięć ludzka jest zawodna w instrukcji do dwójki tego nie znalazłem
z góry dziękuję.
Co to za zdania? Możesz jaśniej i po naszemu napisać o co Ci dokładnie chodzi?Cytat:
Zamieszczone przez maremali
Chodzi Ci o szarżę jazdy czy może o to jak "spiepszyć" jazdę? :)
Ludzie czy nie ma w naszym ojczystym języku kropek, przecinków i innych znaków interpunkcyjnych?
Chodzi mu o to czy przed bitwą może kazać kawalerzystom zejść z koni tak jak to było możliwe w Medieval I. Niestety w Medieval II nie jest to możliwe.