-
Re: Pomoc techniczna
Witaj.
Nie mam pojęcia co jest na w/w Chomiku.
Na Forum w tym temacie jest poniższy link: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=525138
Do wesji Gigantusa. Stamtąd pobierz i instaluj wg. Instrukcji Gigantusa - instaluj wszelkie zalecane fiksy i patcha 1.5.1
Czasem TWC jest niedostępne. Próbuj do skutku.
-
Teraz już się włącza ale po wybraniu frakcji znów przenosi mnie do wyboru kampani i tak w kółko.Proszę o pomoc.
-
Usuń map.rwm z katalogu base i odpal moda.
Jak to nic nie da wywal katalog z modem i zainstaluj ponownie.
Wersję Gigantusa z linku jaki podałem.
Poczytaj temat pomocy technicznej i ogólny o modzie.
Kilka razy pisałem co i jak instalować. Poszukaj. A głównie trzymaj się opisu instalacji Gigantusa.
Samo proszę o pomoc to za mało. Jaki masz system operacyjny i gdzie gra zainstalowana? Ile zajmuje katalog z modem i jaką ma nazwę?
-
1. Ragnar korzysta z rosyjskiej wersji moda - BRAWO! Dałeś się Ragnarowi wydymać.
2. Wersja Gigantusa jest bardziej dopracowana niż wersja Rosjan.
3. Zainstaluj wersję Gigantusa i wszystkie patche, potem spolszczenie i będzie działać idealnie ;)
4. Jeśli będzie dalej tak gra wariować to:
+albo masz pirackiego Medieval 2 (na piratach mody źle działają)
+albo usuń map.rwm, jak podał Araven :)
-
DMageA na chomiku ragnara jest o ile mi się wydaje wersja Gigantusa + wszystkie fixy i spolszczenie http://chomikuj.pl/trre2
-
Tak, ale pomyśl, od kogo on to wszystko ma?
Spolszczenie od Coolecki - dał mu pozwolenie na umieszczenie tego na swoim chomiku? Raczej wątpię...
W sumie, nie gadajmy już lepiej o tej katastrofie w Total War, jaką jest Ragnarok, ok? :)
-
Ja jakoś nie narzekam na jego zagrajmy bo jest po prostu świetne i nie wiem jak można go nazwać go katastrofą bo on chyba ma najlepsze z Polski filmy o Total War :D i nie wiem co ci się w nim nie podoba. Ale cóż każdy ma swoje zdanie.
-
No cóż, jego sposób gry, który ssie. Nie wiem, czemu on nie gra na multi, boi się czy nie chce mu się poświęcić tych 40 minut na zwykłe 2 mecze? Ale to już inny temat, więc nie zaśmiecajmy tego tematu :)
-
Witam. Mam problem z instalacją CoW'a. Pobrałem moda z Torrentów, którego po pobraniu natychmiast chciałem zainstalować. Na początku instalacji, po wybraniu języka angielskiego, wyskakuje error: "Odmowa dostępu". To samo dzieje się po wybraniu j. rosyjskiego.
-
Pobierałeś wersję Rosjan czy Gigantusa?