Po raz kolejny przyznam to samo...nawet większego niż przed E:TW!Cytat:
Zamieszczone przez Niko
Wersja do druku
Po raz kolejny przyznam to samo...nawet większego niż przed E:TW!Cytat:
Zamieszczone przez Niko
Ale napewno nie będzie takiego epic Failu jak przy ETW
Nie wiem jak reszta ale ja zauważyłem przy tym dodatku brak ''mistrza propagandy CA'', czyli niesławnego Kierana Bridgena. Czyżby to oznaczała, ze dodatek będzie przyzwoity? 8-)
Oj będzie będzie, kto grał w bete i oglądał kolejne wycinki z gry to przyzna 8-) .
Heh, racja :DCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Po trailerach wnioskuję, że szykuje się to czego zawsze w TW chciałem, czytaj prawdziwe nowinki (choć bardzo minimalistyczne w stosunku do tego co mi się ambitnie wymarzyło 8-) ), oby jeszcze do AI poważnie podeszli, bo tym da się wszystko spartaczyć.
Będzie dobrze, czuję w kościach i w tym co, lub czego nie zapowiadają. :D
Stara fota bo z 18 lutego ale tutaj jej nie widziałem :] Nazwy frakcji po rusku więc troche dziwne.
http://img861.imageshack.us/img861/7...mapboshin1.png
Tak, 10 frakcji jest. Tu jest temat z OPISAMI frakcji (eng) http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=523666
Casa (Saga), Osama-Obama :) i różowa na środku (tsu) są z zapowiedzianych DLC. Podstawowe 6 mozna znaleźć po godłach czy jak to się fachowo u nich nazywało. Trzeba znaleźć tylko ostatnią tajemniczą :]
Tecio = Chōshū + Cavyma (Satsuma) + Tosa = frakcje imperialne
Zielona frakcja = Nagaoka / Szary = Aizu / Jozai = niebiesko/zielony < = frakcje shogunowe.
Sendai = Niebieska od góry.
Chyba dobrze rozszyfrowałem.
Ciekawe jakie wojska bedzie mieć reszta niegrywalnych rodów, ashigaru nie mogą mieć bo oni zostali zlikiwidowani w bodajże XVIII wieku a tak to już wogóle będzie bieda w tych armiach "podrzędych" rodów.
EDIT: Ten ostatni tajemniczy klan to chyba Sendai(całkiem na północy) czy coś takiego, ale o nim nic nie mówili wcześniej.... NO TO PANOWIE WIEMY JAKIE BĘDZIE PIERWSZE DLC DO FOTSA..... wszyscy razem HURA...HURA....HURA... :cry:
Powiem tak - pograłem w multi na becie - singiel niestety niedostępny i stwierdzam - jeśli chodzi o multi szału nie ma dupy nie urwało :) Jest sporo nonsensów ale to beta.. Może singiel będzie bardziej wciągający.
Ja tam nie grałem w bete ale jak dla mnie karabiny,strzelanie itp to racej zły wybór.Zdecydowanie bardziej wole walki bronią białą.Bitwy są bardziej widowiskowe,taktyczne....późniejsze okresy to raczej nie dla mnie....