Będziemy grać od jutra, jak ktoś chce z nami, niech się zgłosi do mnie na steam. Ewentualni ochotnicy będą mogli dołączyć w trakcie gry.
Wersja do druku
Będziemy grać od jutra, jak ktoś chce z nami, niech się zgłosi do mnie na steam. Ewentualni ochotnicy będą mogli dołączyć w trakcie gry.
Ok. Ja mogę max do dziesiątej.
Panowie, czy polecacie jakies sub-mody z warsztatu, ktore sa warte uwagi i poprawiaja rozgrywke multiplayer, poniewaz co sobie znajde jakas skladanke to cos sie gryzie i mam crasha na miejscu.
Extended timeline, która wydłuża czas gry na nieograniczony i pozwala zacząć grę w Timelapsach od 33r aż do dziś (są nawet rewolty na Ukrainie), niestety w czasach teraźniejszości AI trochę głupieje i gra spowalnia, ale reszta jest bardzo w porządku.
A jakies poprawiajce ekonomie, militarie ogolny wizerunek rzeczy.
Przydałoby się zwłaszcza coś na znerfienie Francji po najnowszym patchu, bo to, co ten niebieski blob wyrabia, przechodzi ludzkie pojęcie (rozbicie w pojedynkę bez większych strat koalicji Hiszpanii, Austrii i Holandii/Anglii to normalka).
A poza tym bardzo dobrych generałów.
Gra z lucky nations na tym patchu nie należy do przyjemności dla tego sugerował bym jego wyłączenie
Francja z lucky nations jest naprawdę op
Nie chodzi nawet o zagęszczenie prowincji (bo to się nie zmieniło od pierwszej wersji gry), tylko o ich taxa i produkcję, które, z tego co kojarzę, od najnowszego patcha mają wielki wpływ na manpower, dlatego Francja mająca 100k wojska w 1470 roku z 6-shockowymi generałami (bo tradycja+lucky nations), której praktycznie nie da się wykrwawić, nie należy do rzadkości.