-
Szkoda czasu, skoro nic temacie audio nie robili, to wątpię aby patch to zmienił. Z resztą jak 2 lata czekaliśmy na BC 7, która tak na dobrą sprawę wnosi niewiele i można by te zmiany zrobić w parę osób w miesiąc, to na patcha też pewnie poczekamy z rok :) Musimy sami sobie popatchować tu i tam :) Oni przez te dwa lata to chyba rysowali te kolorowe jednostki, pstrokate aż do pożygu, tragedia, coraz mniej mi to BC 7 się podoba - dodali kilka pierdoł i mnóstwo kolorowych obrazków, a przy okazji dodali kilka baboli, żal. Te 2 nowe frakcje to metodą copy-paste to można w 2 dni zrobić, ja na prawdę nie wiem co oni tyle czasu robili.
-
Wino, podstawa to czy zostajemy przy tym unit co Włosi dali, jak tak to możesz akcenty poprawiać. Ale jesli np. poprosimy Kam2150 o zmiany, nie wiem czy ma czas, to dopiero, po jego zmianach mógłbyś poprawiać akcenty. Patch do 6.3 był z miesiąc po premierze bo mieli problemy z jego naprawą, tu jest stabilnie to ew. patch nie powinien być wielki. I może szybko wyjść.
-
Lepiej mi odpisz na moje pytanie a nie mi tu pitolisz :) Póki mam zapał mogę robić, jak zapał mi osłabnie to potrafię pół roku nic nie robić :)
-
Heh widzisz wino a mi się wcześniej dostało,że moda krytykuję:) a jak widzę czas hura optymizmu mija:) Co do akcentów to można robić już teraz, z tego co pamiętam z testów edu do 6.3 tam żadna jednostka nie przeszła z ciężkiej do lekkiej i na odwrót, więc w tej kwestii nawet przy zmianach statów to głównie ingerencja w koszty.
-
Wino trzymaj się tego co w unit, nie ma co kombinować. To ja jeszcze nie zacząłem grać, a tu krytyka, Megasubmod postawił za wysoko poprzeczkę chyba.
-
Chyba raczej włosi siedli na laurach:)
-
Bo ja krytykuję, a Ty skreśliłeś od razu ;)
Tu nie chodzi o przejście, ale o to, że w EDU jednostka ma opis ciężkiej, a w pliku odpowiedzialnym za jej okrzyk w bitwie jest w sekcji lekkiej i odwrotnie. To powoduje, że jednostka milczy po jej wybraniu w bitwie.
-
Ja się na dźwiękach nie znam, tylko jak napisałem wyżej przy przeróbce EDU zmianom w megasubmodzie uległy koszty, więc chyba wystarczy przerzucić zgodnie tym co w EDU jednostki w tych sekcjach i będzie git. Konkludując zdajemy się na Twój profesjonalizm:)
-
Nie no tak się nie da, EDU ma całkiem inną strukturę niż ten plik od głosów :)
-
A tak z ciekawości co i gdzie trzeba by przerabiać żeby śmigało?