Ja obstawiam, że z greckich frakcji będą Ateny, Sparta i Rodos. Zastanawiam się, jak oni chcą zrobić te zapowiadane na początku 60-70 frakcji. Przy takiej mapie to góra 30 frakcji się zmieści.
Wersja do druku
Ja obstawiam, że z greckich frakcji będą Ateny, Sparta i Rodos. Zastanawiam się, jak oni chcą zrobić te zapowiadane na początku 60-70 frakcji. Przy takiej mapie to góra 30 frakcji się zmieści.
Jak to jak? :D DLC jest lekiem na całe zło :D
Dla mnie, to DLC jest złem. Takie DLC powinno być czymś ekstra, czymś co wzbogaca gre, a nie bezczelnie wyciętym kawałkiem z całości :?
Normalna polityka wielu wydawców, nie będę wymieniał, bo każdy ze swoich gier by pewnie coś dodał, faktem jest że nie wyciągnęli pewnych wniosków jakie nasuwają się z poprzednich edycji, ale cóż, jeszcze powinien być dodatek do Rome 2 wzorem dwójki.... 8-)
-
Patrząc na preview Macedonii mam mieszane odczucia, ale nie ma co na zapas pomstować, jak wyjdzie to zobaczy co to za cudo :D
No mam nadzieję, że z CA nie zrobi się Paradox. I tak w sumie dużo DLC wyszło do Shoguna, ale chyba ze sprzedaży FOTSowych nacji nie są zadowoleni.
Trochę zbaczamy z wątku dyskusji. Trzymajmy się tej Macedonii.
To pewnie będzie wyglądać tak że jedna Frakcja i jeden kawałek ziemi :D :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Poliorketes
Ja sądzę inaczej co do Grecji. Wiadomo, że CA zaprzeczyli, ale może to być jedna frakcja. Nie będzie frakcji, którą nazwą - Grecja. Po prostu będzie to np. Sparta. I po kłopocie. Mam oczywiście nadzieję, że będą przynajmniej Ateny i Rodos.
Oby, ale znając "możliwości" naszego CA raczej to będzie jedna frakcja. Mam tylko nadzieję, że Seleukidów wrzucą do początkowych frakcji - spoza DLC.
Tylko Galowie z barbarzyńców grywalni...
Zobacz screna którego zapodał KLA Seldukiowie są jako jedna z ośmiu grywalnych frakcji.Cytat:
Mam tylko nadzieję, że Seleukidów wrzucą do początkowych frakcji - spoza DLC.
To co wklejałem to na 90% fake. Dziwne tylko, że nie skasowali tematu z TWC.