Problem jest z wieloma miastami. Twoje dość małe doświadczenie z tym modem nie pozwala dawać ci jakkolwiek obliczanej pewności.
Wersja do druku
Problem jest z wieloma miastami. Twoje dość małe doświadczenie z tym modem nie pozwala dawać ci jakkolwiek obliczanej pewności.
No może. Ale za pieniądze ze zburzenia tego portu w Ajaccio wybudowałem sobie drogi piaszczyste w Trypolisie, a są mi tam potrzebne. Więc nie będę już tego zmieniał, no chyba że faktycznie wystąpi bug, ale wątpię bo jeśli dobrze pamiętam to już wcześniej był ten port burzony i nic się nie stało.
Problem w tym, że nie mamy pojęcia na jakich dokładnie zasadach działa ten bug. :/
A na Single Player nie można sprawdzić, który port się buguje, a który nie?
Niech kolejka idzie dalej, w najgorszym razie cofniemy o kilka tur (tfu, tfu, tfu). Po prostu potrzebowałem jednak tej kasy już teraz na wybudowanie dróg, więc kasa od Papieża w następnej turze by mnie nie zadowoliła. Za Barcelonę jedynie poczekam aż Papa wypłaci.
Mamy tu konsolę MG, więc Blackhand mógłby ci dodać kasę natychmiastowo. Cofanie jest niedopuszczalne na dłuższą metę.
<Już nieaktualne>
Tylko, czy blackhand teraz jest?
No właśnie chyba nie ma go. Dobra to może nie będę burzył tego portu, a najwyżej zburzę w następnej turze jak już zamek będzie oblegany ?? Albo mi MG wypłaci kasę za niego.
Zmieniłem końcówkę tury i nie zburzyłem tego portu w Ajaccio. Czyli MG mi zwróci kasę tak samo jak za Barcelonę.
Blackhand już nie musi nic przeklikiwać i sprawdzać czy nie ma buga.
Polska ma inne ustawienie wojsk niż to które zrobiłem. Chciałbym prosić o powtórzenie tury.