Mój nick to hołd dla wielkiego męża stanu, poety i myśliciela, którego uśmiech i wąsy chronią nas kraj ode złego i odganiają kryzys gospodarczy, czyli dla Bronisława Komorowskiego :)
Wersja do druku
Mój nick to hołd dla wielkiego męża stanu, poety i myśliciela, którego uśmiech i wąsy chronią nas kraj ode złego i odganiają kryzys gospodarczy, czyli dla Bronisława Komorowskiego :)
Mój nick to sam wymyśliłem ale ostatnio wpisałem ten nick w google grafika to wyskakuje jakaś dziewczyna z anime jako jakaś karta :D i tak właśnie się nazywa
Moj nick powstal od druzy mojej ukochanej :D:D a przedrostek od grania w Warbanda:)Gdzie w sigielko jest sie lordem :)
Mój nick powstał spontanicznie, jeśli jest gdzieś jego odpowiednik to zbieżność musi być przypadkowa ;D
A mój doradził mi mój świętej pamięci dziadek. Powstał od zdrobnienia mojego imienia.
[youtube:a473amtc]http://www.youtube.com/watch?v=2zQbyifVY-U[/youtube:a473amtc] 8-) było się kiedyś gimnazjalistą 8-) :lol:
Mój nick to jednocześnie imię najważniejszego boga Wysokich Elfów w systemie Warhammer Fantasy Battle (Role Play także).
Ja swój nick mam jeszcze z czasów, gdy grałem w CS ;).
Chciałem mieć na początku 'Mc', bo lubię szkotów. Myślałem też o McArthur. :)
Chciałem mieć nicka Rycerz, ale był już zajęty, więc wziąłem halabardnika, szkoda tylko, że z małej litery wpisałem, gdyż mam słabość do pikinierów i halabardników w grach i choćby się nie opłaciło, i tak ich rekrutuję.
Aracz:
Ar-Artur
A-Połączenie
Cz-Pierwsza litera nazwiska.
Tak to sobie wykminiłęm :D