Jaka Julia Roberts, przecie od razu widac że to nasz kochany premier!
Wersja do druku
Jaka Julia Roberts, przecie od razu widac że to nasz kochany premier!
..... W sumie, to porównując te osobę do naszego premiera krzywdzicie ją niemiłosiernie, bo nikt nie ma tak zakazanej gęby jak ten nasz cwaniaczek.
Według mnie to Michael też nie miał pięknej gęby :D
A na twoim Avku to już chyba po operacji jest 8-) bez urazy oczywiście.
Fakt, pod koniec już nie było z nim za dobrze :) Jestem jego fanem, ale nie będę przeczył prawdzie :)
tak się składa, że w tym okresie akurat Mike wyglądał nie najgorzej :) Wątpię czy kiedykolwiek wyglądał lepiej :)
ja avatara usunąłem, bo jakaś wredna osoba żadała warna dla mnie za niego, wiec dziękuję tej zawistnej osóbce, nastepnym razem niech napisze do mnie, ze to ją obraża czy co
pytanie do tej zawistnej osóbki, moje podpisy też usunąc bo przeszkadzają?
to ja :lol: czy zadalem warna ? Hallerowi kazali usunąć podpis z adolfem, i zdenerowalo mnie to, ze takich jak ty nikt nie moze ruszyc.
Ale jak tak to cie boli, to odstaw komputer na jakis czas.
Co z tym avatarem było nie tak? ;f
Haller miał zdjęcie. U Dracula to wyłącznie nawiązanie, sugestia. Choć może mi się to nie podobać, przecież nie można tego zabronić - i pewnie dlatego nikt nie zabraniał
trochę się Tobie dziwię mRe.
jesli już możemy zarzucić Draculowi obrażanie innych to avatar jest na dalszym planie.
ale jak rozumiem usunął go z własnej inicjatywy? i nie chciałeś warna w obronie wolnosci slowa? ;p
Gaaaay Luigi! Mam go, bo na czapeczce ma mój inicjał :) Poza tym fajny jest