Ale najlepiej nie jest. Shoguna 2 grałem na łatwym a i tak przegrywałem. Tu to nawet na normalnym jest za łatwo bo wystarczy ze sekundę walczyć a wróg już ucieka. Na szczęście na trudnym gra się dobrze :>
Wersja do druku
Ale najlepiej nie jest. Shoguna 2 grałem na łatwym a i tak przegrywałem. Tu to nawet na normalnym jest za łatwo bo wystarczy ze sekundę walczyć a wróg już ucieka. Na szczęście na trudnym gra się dobrze :>
O patchu mogę powiedzieć na razie jedno: tury przewijają się szybciej, i to na starym sejwie(35 tur gry). Czyli da się.
Miałem też ciekawą sytucję i nie jestem pewien, czy to zasługa nowego patcha. Jakiś lud z Kaukazu(Sykulowie/Sykalowie ?) zaatakowali mój(Pont) protektorat(Kimmeria). Gdy wsparłem wasala to w tej samej turze poprosili o pokój(za symboliczne 100 denarów) :D
Spokojnie, to normalne iż gra ma ciągle 1.0.0 (ehh...) w końcu to ciągle beta gra :lol:
Nie wiem jak u Was, ale mi po tym patchu zdarzają się crashe. Wcześniej nie wywaliło mi gry ani razu, a teraz w ciągu dwóch godzin miałem dwa błędy krytyczne(bluescreen) .
Przepraszam za pytanie, ale czy znajdę gdzieś w języku Polskim listę zmian z patha nr 2 beta?
Tez mam crashe po tej becie.Wiecie moze czy odnosnie tych poprawek AI trzeba zaczac kampanie od nowa? W bitwie nie zauwazylem zadnych zmian,wrog dalej podbiega i ucieka az go wystrzelam.
Jak pobrać tego patcha ???? Sam się sciaga ? - bo nie zauważyłem zeby coś mi aktualizowało i dalej mam ver.1.0.0.1
Koniecznie nowa kampania z tego co CA napisało.Cytat:
Zamieszczone przez Shane
Ile już patchy CA wydało do Rome 2? Jeden, dwa czy może trzy? Można gdzieś sprawdzić kiedy są planowane następne?
Ściągnąłem tego patcha i mimo, że podobno trzeba zacząć kampanie na nowo gram na starej i widać światełko w tunelu. Zaatakowałem miasto nabrzeżne i o dziwo komputer nie uciekł w pole O.o Potem drugie miasto i to samo. Sojusznik przeciwnika nawet raczył ruszyć dupcię do pomocy i musiałem wydać całe oszczędności, żeby zawrzeć z nim pokój (inaczej bym przegrał xD nie przygotowałem dużych sił, bo zwykle AI...). Tury też trochę jakby przyspieszyły, ale komputer żebra jak żebrał...
Nawiasem mówiąc trochę idiotycznie, że za każdym razem moja satrapia musi dołączać się do wojny i leźć tą armią przez moje państwo czy tego chce czy nie ;/