Dzięki, tak zrobię.
EDIT: Manualne pobranie i zainstalowanie moda pomogło i teraz wszystko jest ok. Dzięki.
Wersja do druku
Dzięki, tak zrobię.
EDIT: Manualne pobranie i zainstalowanie moda pomogło i teraz wszystko jest ok. Dzięki.
To się cieszę :) Generalnie zawsze radzimy używać wersji manualnej, gdyż działa po prostu stabilniej. Nie mówiąc o tym, że przez małe limity na rozmiar modów w warsztacie nigdy nie mieliśmy możliwości rozbudować moda o nowe modele i tekstury, a te które obecnie mamy dodane i tak kosztowały Dresdena kupno 6-7 kopii Rome 2 tylko po to, żeby DeI było dostępne w warsztacie.
Będę o tym pamiętał.
To widzę że prawie hurtownikami zostaliście w waszym zespole ;). Szczerze powiedziawszy to nie zdawałem sobie sprawy z tego że ilość danych w warsztacie zależy od ilości kopii gry.
W każdym razie modyfikacja jest świetna. Zrobiliście kawał dobrej roboty i oby tak dalej. Jakieś ambitniejsze plany na przyszłość? ;)
No właśnie Kam, a nie zastanawialiście się nad tym, aby na steamie była tylko zajawka moda, a właściwy byłby pobierany z TWC ? Ciągle nie rozumiem tego Waszego brnięcia w warsztat skoro w wyraźny sposób ogranicz ten świetny mod :hmm:.Cytat:
To się cieszę :) Generalnie zawsze radzimy używać wersji manualnej, gdyż działa po prostu stabilniej. Nie mówiąc o tym, że przez małe limity na rozmiar modów w warsztacie nigdy nie mieliśmy możliwości rozbudować moda o nowe modele i tekstury, a te które obecnie mamy dodane i tak kosztowały Dresdena kupno 6-7 kopii Rome 2 tylko po to, żeby DeI było dostępne w warsztacie.
Bo już kilkadziesiąt tysięcy graczy ma mod pobrany ze steam i nagle bym im przestał działać mod. Nawet nie wiesz jak daleko potrafi sięgać głupota ludzka w tej kwestii :) Mamy teraz Patreon, więc niedługo będzie można stopniowo rozbudowywać z tym, że nie wpychamy ludziom tego na siłę, ot tyle żeby na rozbudowę moda starczyła.
A taka ciekawostka, planujemy wydać kiedyś submod "HD", czyli więcej modeli i tekstur, z tym że to tylko do pobrania manualnie. Oczywiście jest to tylko plan na kiedyś, a kiedy to będzie to nie wiadomo. Ja ciągle pracuję nad modem, a jeszcze nie miałem okazji zagrać w wersję 1.2 od jej wydania :/
Jeśli chodzi o głupotę, czytając posty co niektórych na TWC( również w temacie DeI) coraz mniej mnie dziwi.Cytat:
Bo już kilkadziesiąt tysięcy graczy ma mod pobrany ze steam i nagle bym im przestał działać mod. Nawet nie wiesz jak daleko potrafi sięgać głupota ludzka w tej kwestii :)
To jest jakieś rozwiązanie.Cytat:
A taka ciekawostka, planujemy wydać kiedyś submod "HD", czyli więcej modeli i tekstur, z tym że to tylko do pobrania manualnie. Oczywiście jest to tylko plan na kiedyś, a kiedy to będzie to nie wiadomo. Ja ciągle pracuję nad modem, a jeszcze nie miałem okazji zagrać w wersję 1.2 od jej wydania :/
Jeśli chodzi o DeI to żałuj, bo gra się świetnie, a tak na poważnie świetna robota jak zwykle.
Witam, po zainstalowaniu DEI mam problem z rojeżdząjąca się czcionką, robi się pikseloza, w losowych miejsach, przez co jest niemożliwe przeczytanie tekstu, nie ważne czy gram po angielsku czy po polsku. Proszę o pomoc.
Jakich modów używasz? Co do pol/ang wersji to w moda i tak po ang musisz grać. Wrzuć screen.
Witam wszystkich. Moze ktos mi pomoze, mam problem z modem Divide et Impera, po instalacji i uruchomieniu brakuje wielu napisow na jednostach budynkach i rozwoju, spolszczenie sciagniete i gra z nim w ogole nie odpala. Mod ściągnięty najnowszy, czy potrzebuje jakis podstawek?
Pozdrawiam
Więc z tego co pamietam spolszczenie masz do wersji 1.03(ostatnie spolszczenie) a najnowszy mod to 1.2, więc albo ściadasz moda w wersji 1.03 i grasz w pełni spolszczonego albo tak własnie jak masz teraz, czyli bedą nie przetłumaczone miejsca, nie po angielsku tylko właśnie puste pola