Moim skromnym zdaniem wpisy w poszczegolnych grupach maja tyle wspolnego z aktywnoscia na Forum co wpisy na czacie:curve:
P.S.Zas rang specjalnych jak nie bylo tak wciaz nie ma...
Wersja do druku
Jakoś ja mam...
Jak ktoś nie ma rangi przywróconej, to niech napisze do Ensisa i tyle ;)
Może Ty nie nabijasz ale niektórzy już tak...wpisy na grupach mają taką samą wartość jak w agorze, tawernie czy skryptorium. Grupy znajdują się na forum tj. pod adresem więc powinny być liczone, a jeśli nie to w działach bez tematu TW licznik postów też wyłączmy.. :P
Na prawde to takie ważne? ;)
Wyraziłem swoje zdanie, ale tak właściwie to mi to, szczerze powiedziawszy, zwisa i powiewa. Róbta co chceta:)
Co do 3 to mogę zaproponować Adblocka i obejdzie się bez roboty technicznych
Niestety kujonie, ale to nie pomoże. Sam to zauważyłem i psuje to trochę wygląd postów.
Nawet z AdBlockiem, w miejsce reklamy pojawia się puste miejsce, i post jest zmniejszony (tekst nie idzie do końca, tylko zatrzymuje się na niewidzialnym marginesie).
Źle to wygląda np. przy wyśrodkowanych postach.
Reklamy - TAK, ale nie w postach.
Pamiętam jak przez jakiś krótki czas na starym forum były reklamy między postami (ewentualnie jakiś syf mi się wtedy ściągnął i przez to był taki efekt). Było to takie średnie rozwiązanie, ale zawszę trochę lepsze niż obecny stan. Tak góra 2 reklamy na stronkę standardową.