Wróciłem :D Dzięki że się wstrzymaliście z niektórymi turami, trochę mnie dłużej przytrzymali a i tak nic nie wykryli(no poza nad ciśnieniem). W weekend ogarnę wszystko co stoi.
Wersja do druku
Wróciłem :D Dzięki że się wstrzymaliście z niektórymi turami, trochę mnie dłużej przytrzymali a i tak nic nie wykryli(no poza nad ciśnieniem). W weekend ogarnę wszystko co stoi.
Egipt z krucjaty 11 nie aktualny
Wszystkie KO po Hunterze są już zabrane?
MKO 31 i WKO 35 są wolne z tego co wiem.
Już tylko MKO 31
A Egipt w MKO 26 już ktoś po Hunterze wziął :?:
===========================
Sorry, Krzywousty przejął przecież.
Szukamy zastępcy dla Antiochii w krucjacie XII. Pierwsza tura dopiero do zrobienia.
Zgłaszam się
!!!
no to zakładaj ambę, sprawdź czy działa Ci zapis i rób turę ;) Jak coś, to gramy z dodaną Rusią na północnym-wschodzie.
Mogę wziąć.Cytat:
Zamieszczone przez adi087
Bierz.
Hasła tam nie ma, więc wystarczy zapoznać się z zasadami, ściągnąć 2 potrzebne pliki (jeśli linki wygasły, to zgłoś się do mnie na PW lub GG) i robić turę.
k43 po hunterze jeszcze zostało.
Panowie przepraszam ale nie wiem czy dzisiaj zrobie swoje tury, mam kilka problemow w domu, postaram sie zrobic cos dzisiaj, jesli nie to zaleglosci beda zrobione do jutra wieczoru.
Chciałbym zgłosić,że mogą być spore problemy w robieniu przeze mnie tur.
Powodem jest niespodziewane popsucie dysku twardego,jeszcze dokładnie nie wiem,o co chodzi,ale potrafi wywalić "bluescrenna" w najmniej oczekiwanych momentach.
Nie wiem,też ile czasu zajmie mi naprawienie tego,ale jeśli nie dam rady z powodu tego błędu zrobić tury,będę się starał na bieżąco dawać zastępstwa.
Proponowałbym żebyś do części KO już powyznaczał zastępców bo kilka tur już stoi jeśli się nie mylę (np. Krzyżaki matiska i MKOXXIX).
No tak ja także mogę mieć problemy z turami .
Szukam zastępcy do Krzyżaków XLIII [Zakon] Huntera
Francja w MKO27 - sytuacja dorba, sojusz z Maurami, Anglią, wojna z Wenecja i Bizancjum, front ogołocony z wojska w tej chwili, ale armie nadchodzą. Po hasło do Andzi albo Maryniasza. Właśnie jest turka, więc jak się pośpieszycie...
Lol ? Nie wiem po cholerę to ogłoszenie piszesz Marat, napisałem przecież że Maryniasz przejmuje po mnie Francję...
a dlatego że Maryniasz gra już w tej ko Polską i może jedynie pełnić zastępstwo ;)
Cytat:
2013-04-17 18:36:27 :: Maryniasz
czemu nie
2013-04-17 18:36:31 :: Maryniasz
nie gram w sumie tam
2013-04-17 18:36:33 :: Maryniasz
moge zagrac
2013-04-17 18:36:42 :: Maryniasz
bede za 2 godzinki jak cos
Napisałem już do Jankera odnośnie przejęcia Francji (był nią także zainteresowany)
Lol, zorientuj sie kto tam gra, a potem wypisuj głupoty.
Wolna Macedonia w Rome KO 1 (z większymi bitwami rozgrywanymi między graczami - do tej pory rozegraliśmy już 5 bitew, jest tura 26):
Link do subforum tej KO (znajdziecie tam tematy z regulaminem, kolejką, ambasady, itd.): viewforum.php?f=495
Po szczegółowe informacje w sprawie sytuacji piszcie do Swaciaka najlepiej. W każdym razie Macedonia jest najsilniejszą frakcją w rankingu wojskowym, ma najwięcej prowincji a bogactwem ustępuje tylko Kartaginie. W tej chwili zanosi się na dwie bitwy z Juliuszami - jedna na południe od rzymskiej Dacji, druga na wschodzie w Anatolii. Dodatkowo Macedonia wspólnie z Kartaginą atakują Italię i inne ziemie Juliuszów. Macedonia ma silną flotę.
Obecna sytuacja (sojusz Juliuszów, Armenii i Germanii walczy z sojuszem Kartaginy, Macedonii i Egiptu):
http://s18.postimg.org/ddmhnwug9/KORome_T26_small.png
Legenda:
http://s18.postimg.org/vh2jbu97t/Bez_tytu_u.jpg
Jeżeli dojdzie do mnie jakaś turka jutro proszę o cierpliwośc bede dostepny w sobote najwcześniej.
Przepraszam za wszystkie moje spóźnienia. Mogę wysyłać turki nieco później. Te 3, które mam miały być dzisiaj, ale będą na 100% jutro, jeśli nic się nie wydarzy. Przepraszam jeszcze raz.
Mogę wziąćCytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
Przejmuj, wysłałem hasło na PW.
Przyszły tydzień bedzie znowu dla mnie w rozjazdach i raczej bez dostepu do internetu jeśli coś dojdzie do mnie w tygodniu to zastępcą będzie Adi jeśli chodzi o moje tury.Coś co wypadnie końcem tygodnia (piątek)zrobię w sobotę wieczorem.
Ktoś byłby chętny do zagrania w tej bitwie jako dowódca jednej z dwóch armii macedońskich (bitwa z KO Rome 1): :?:
http://s21.postimg.org/ll2eqr57r/Ankyra.jpg
Katana :D
To wejdź na GG. I ściągnij ten folder z bitwą (po wypakowaniu trzeba go wkleić do folderu Rome / Data / world / maps / battle / custom):
http://www.speedyshare.com/AAykh/Ankyra2.rar
Nie zgadzam się;-)
Nie grasz juz w tej KO chyba? :P Albo wracasz albo nie masz prawa głosu...Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Seba stwierdził, że gra w bitwach, ale nie gra na mapie kampanii. :mrgreen:
Tylko że mamy problem ze zgraniem się w czasie z tą bitwą. Chyba najwcześniej w piątek da radę w tym składzie.
Więc jeśli nie macie nic przeciwko żeby ktoś został zastąpiony przez kogoś innego (np. Katanę), to może da radę wcześniej rozegrać. Byłoby rozegrane wczoraj bo miał grać Zachar, ale z przyczyn że tak to nazwę "technicznych" zrezygnował z bitew do końca kwietnia (dopiero w maju będzie mógł je grać).
E....bezsensu... Gra w połowie ale i tak czasu nie ma...
Gram dopóki nie znajde gracza :-\
Ja dopiero w piątek to mogę rozegrać :lol:
W piątek to już zastępstwa nie potrzebujemy, bo wszystkim pasuje.
Bardzo przepraszam za opóźnienia w robieniu tur , ostatnimi czasy mam masę spraw na głowie, dziś postaram się ogarnąć zaległości
Wolne królestwo Pontu w Rome KO II. Dopiero teraz piszę (choć byłem pewien, że to zrobiłem), gdyż ze względu na "problemy techniczne" (nie ma jak "zabrudzone" pliki gry modami), które próbowałem rozwiązać. 5 reinstalacji też niewiele pomogło. Najmocniej przepraszam za ten "problem".