Smutna wiadomość jesli chodzi o sprawę z mapą. Po cichu liczyłem że wydadzą nową wersję w styczniu a tu taki klops. Nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie czekać :(
Wersja do druku
Smutna wiadomość jesli chodzi o sprawę z mapą. Po cichu liczyłem że wydadzą nową wersję w styczniu a tu taki klops. Nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie czekać :(
Ale się coś odezwali. Dzięki za info.
Trudno Brancaleone to jeden z 3 podstawowych Twórców Bellum.
Info o wydaniu premiery:
P:When will it release?
O:We hope in the first half of 2014
Czy linki do pobierania w pierwszym poście tego tematu są oficjalnie najnowszą wersją moda, czy trzeba szukać po innych postach?
Tak, 6.3 czyli jak na razie najnowsza.
Pytanie co trzeba usunac/zmienic w skryptach by na jednoski nie czekało sie 8 tur a 4 jak w medievalu
W skryptach nic. Kilkaset wpisów w pliku export_descr_buildings trzeba zmienić z rekrutacją. Grasz w czyste BC 6.3 ? Tam rekrutacja jest dość szybka. Zamiast zmieniać wpisy buduj wyższe poziomy koszar i stajni i strzelnic.
Ten skrypt o kasę za prowincje jest na prawdę upierdliwy.. na początku kolejki nigdy nie mam więcej niż 5k... oczywiście nie da się nic zrobić nie zaczynając od nowa ?:)
W oryginalnym BC 6.3 jest upierdliwy. Jego zmiana na łagodniejszy to konieczność nowej kampanii i usunięcia pliku map.rwm z kampanii w jaką grasz.
Teraz prośba moze ktoś podesłać campaign script do Bellum 6.3? Trochę się bawiłem a teraz nie chce odpalić gra