Czy w przypadku zamówienia preordera będzie możliwość ściągnięcia plików gry na steamie przed premierą, aby w dniu premiery móc grać bez ściągania kilkudziesięciu gigabajtów?
Wersja do druku
Czy w przypadku zamówienia preordera będzie możliwość ściągnięcia plików gry na steamie przed premierą, aby w dniu premiery móc grać bez ściągania kilkudziesięciu gigabajtów?
Nie wiadomo czy będzie taka opcja. W tej chwili jeszcze jej nie ma.
Ma być opcja preloadu dla preorderów ale więcej szczegółów nie podawali.
witam
czy bedzie jakas znizka dla uzytkownikow forum tak jak z innymi grami sie dogadywaliscie?
czy wiadomo juz cos moze?
1. Temat - http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?13020-Zniżka-dla-forumowiczów-w-sklepie-Muve-pl
2. Kiedyś proszono Cię już o pisanie poprawną polszczyzną. Jeszcze jeden raz i będzie ostrzeżenie.
Pierwsza bitwa multiplayer od naszego portalu, starcie moje z Arroyem, od razu zastrzegam, że tamtego dnia trochę źle się czułem i z moim skillem było kiepsko xD
To ja winienem się ze skilla tłumaczyć xD W końcu to ja spaprałem końcówkę. A mogłem częściej walić w Ciebie jazdą ;D
Mam wrażenie że wygrałeś tą bitwę kompozycją armii Temer ;). Choć Arroyo bardzo pomagał zapominając o magii i jeździe oraz pozwalając siać takie zniszczenie żyrokopterom,zastanawiam się też czy konni łucznicy i tyle piechoty ma rację bytu w Bretonni ale to tylko moje obserwacje po tym filmiku.
PS: Samobójcza szarża pegazów i yeomanów też woła o pomstę do nieba ze strategicznego punktu widzenia :P
Błędem było obsadzenie jako generała Arroyo, On na tak ważne stanowisko nie ma kompetencji...
Eeee... lord Arroyo ładnie narąbał, na pewno lepiej niż Ungrim... sorry, Temer! xD W kolejnej bitwie dopiero dużo naciął Drawi!