Otóż to, ja zawsze puszczam sobie swoją muzę, zostawiając tylko dźwięki z pola bitwy. To dla mnie klimat :D
Wersja do druku
Otóż to, ja zawsze puszczam sobie swoją muzę, zostawiając tylko dźwięki z pola bitwy. To dla mnie klimat :D
Siema po tym nowym patchu trzeba koniecznie zaczynać nową grę ? Nie grałem jakiś czas miałem dość duży postęp w kampanii coś mi się tam pościągało i teraz w bitwach jak klikam na np jedną jednostkę zaznacza mi wszystkie naraz albo następny kwiatek nie mogę danej jednostce zmienić "rozkazu" od razu muszę najpierw wcisnąć stop i dopiero potem wcisnąć gdzie ma iść to pójdzie inaczej cały czas wykonuje poprzedni rozkaz... Mieliście coś takiego kiedyś ?
Zależy ile to jest ,,jakiś czas" ogólnie rzecz biorąc jak zatrzymałeś się w okolicach 6-7 patcha to powinno wszystko być normalnie, no może niektórych zmian nie być na tym zapisie :)
Nie grałem od grudnia jakoś, niestety jak zacząłem nową kampanię to wymienione problemy nie występują. Szkoda tylko tego save'a z podbitą prawie połową świata. No ale dzięki za odpowiedź.
W Rome nie grałem od 4 patcha (brak czasu)
Teraz odpaliłem na 9 patchu. I nigdy w życiu nie byłem tak szczęśliwy, że przegrałem bitwę:)
Szkoda, że ta gra nie mogła być taka od początku. Wcześniej na legendarnym hoplitami spokojnie się wygrywało przy przewadze wroga 10:1 teraz już tak różowo nie jest:)
Ja polecam grać na tym [youtube:mlx5jrqn]http://www.youtube.com/watch?v=S3P2iaWma-Y[/youtube:mlx5jrqn] lub na tym [youtube:mlx5jrqn]http://www.youtube.com/watch?v=cs0rCxizB5A[/youtube:mlx5jrqn]soundtracku
Przy okazji mam pytanie. Gram na DEI i po kilkudziesięciu turach mam brak rozwoju we wszystkich prowincjach a podbiłem już całą zachodnią Europę i Azję. Oznacza to, że moje miasta już są maksymalnie rozwinięte czy to jakiś bug? W niektórych miastach są jeszcze wolne sloty dla nowych budynków/
Tak z innej beczki, to komputer jest całkiem cwany. Najpierw podpisuje ze mną pakt o nie agresji za kasę, potem go zrywa i powtarza proces :lol:
Jezier, wgrywasz ten miusic w grę?
czy puszczasz z kompa "obok"gry?
Nie da się dodawać muzyki do gry póki co.
No i zapowiada nam się w niedalekiej przyszłości (przynajmniej tak to ujęli przedstawiciele CA) urozmaicenie w liście jednostek Kartaginy. Ciekawi mnie czy zrobią od razu jakieś większe DLC (bo te ostatnie to trochę była bida z nędzą) czy tylko tak jak z Epirem poprawią tylko Kartaginę. Ostatnio jak patrzę po oficjalnym forum to ruch tam już raczej zamiera. Co prawda jest te 300 osób średnio online ale jeszcze z dwa miesiące temu było to 500-600 osób. Trochę się zastanawiam Quo vadis Rome 2 z tymi patchami i planami na przyszłość :D?
Pozdrawiam