Ranking pozostawiam bez komentarz
W Anglii aż huczy od plotek w sprawie transferu Rooneya.
Chce go Man City. Ale by było :P
Wersja do druku
Ranking pozostawiam bez komentarz
W Anglii aż huczy od plotek w sprawie transferu Rooneya.
Chce go Man City. Ale by było :P
Smuda ma rację, Benin, Gabon, Burkina Faso itd. mają wyższe miejsce w rankingu, bo grają bardzo mało meczy i z dość słabymi przeciwnikami. Nie mówię, że Ghana czy WKS są w top 20, dlatego, że mają mało meczy, bo każdy dobrze wie, że to dzięki zawodnikom światowej klasy, ale Benin? Togo? Gabon? Nie widziałem jeszcze meczu z udziałem tych reprezentacji, ani nie znam, żadnych tamtejszych piłkarzy z wyjątkiem Emmanuela Adebayora, którego bardzo szanuję. A skoro Polska trafia na np. Hiszpanię no to jak mamy dobrze wypaść. Liczę, że po dojściu ''Mańka" Arboledy, Damiana Perquisa nasza defensywa stanie się o wiele bardziej skuteczna.
Tottenham przegrywa z Interem 3:0 już po 15 minutach :shock: :shock:
Świetny mecz :D Bale wyprawiał cuda po prostu... 4:3 Inter : Tottenham albo raczej jak powiedział komentator : "Inter vs Gareth Bale 4:3". W pierwszej połowie Inter strzelił 4 bardzo ładne bramy które obejrzałem na necie bo od 2 połowy oglądałem :P Nadal nie mogę się nadziwić jak pięknie strzelał walijczyk i ta jego szybkość :D
Btw. wie ktoś co krzyczeli na Milan fani Interu ? Bo jakoś nie mogłem zrozumieć tego co tam wrzeszczą.
Szkoda, że nie oglądałem, musiał być niesamowity mecz, chyba najlepszy w tegorocznej lidze mistrzów :D
Wracając do rankingu http://sport.onet.pl/forum/forum.html?d ... 0wMDEuanM= - ciekawe wyliczenia, w sumie wiele to tłumaczy.
Naprawde wielkie widowisko i co najdziwniejsze 2 bramki identyczne i to w 89. min. Z gry Tottenhamu podobała się najardziej gra Gallasa i Bale'a, reszta tak średnio wypadła według mnie. Eto'o po strzeleniu dwóch bramek tak jakby chciał dać szansę innm na zdobycie gola i cały czas odgrywał, co czasami skutkowało stratą piłki. Wspaniały był moment jak Stanković, rzucił butem jak zchodził :) Niestety oglądałem mecz od drugiej połowy.
No tak bardzo ładny wynik :P Przez niego straciłem mnóóstwo pkt w typerze :D
Bramkarz Interu też ,,nieźle" skoro dał sobie strzelić trzy bramki tym samym sposobem :lol: Uderzenia w ten sam róg, mniej-więcej za każdym razem z tego samego miejsca, i w dodatku wszystkie autorstwa jednego gościa.
A takiego wejścia jakie zrobił Gomes to dawno nie widziałem. Ekstra było :mrgreen:
Za pierwszym razem Julio Cesar myślał, że piłka przejdzie obok słupka i stał w miejscu, no ale niestety. Za drugim razem rzucił się w prawo, podczas gdy piłka leciała po jego lewej stronie i oczywiście pięknie wpadła po wewnętrznej siatce. Za trzecim razem to myślę, że to było zaskoczenie bramkarza i po prostu nie zareagował odpowiednio. Ale i tak grał pięknie, zwłaszcza, że wybrał górną piłkę z rzutu rożnego Tottenhamu.Cytat:
Bramkarz Interu też ,,nieźle" skoro dał sobie strzelić trzy bramki tym samym sposobem Uderzenia w ten sam róg, mniej-więcej za każdym razem z tego samego miejsca, i w dodatku wszystkie autorstwa jednego gościa.
Ponoć nawet Real nie jest w stanie sprostać wymaganiom Rooneya. :idea: