Re: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej
Cytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Ja poczekam aż poznikają symbole religijne w urzędach i szkołach :)
Czekaj dalej az pewnego dnia ujrzysz tam gwiazde szescioramienna otoczona gwiazdami na blekitnym tle :lol: Jezeli brak polskich symboli narodowych cie nie bulwersuje na stronach rzadowych to widocznie popierasz takie akcje :?
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Cytat:
Ja poczekam aż poznikają symbole religijne w urzędach i szkołach :)
Czekaj dalej az pewnego dnia ujrzysz tam gwiazde szescioramienna otoczona gwiazdami na blekitnym tle :lol: Jezeli brak polskich symboli narodowych cie nie bulwersuje na stronach rzadowych to widocznie popierasz takie akcje :?
Bulwersuje mnie wiele rzeczy w życiu, inne mniej inne bardziej, ciężko jest się złościć jeśli nie zna się powodów dla których zniknęły. Powodów może być masa, i robienie z tego wielkiej afery uważam za dziwne. Jeśli to celowe wtedy będę zły, ale póki co proponuje wstrzymać nerwy na wodzy.
Nie obraź się Zając ale dla mnie niezależna.pl to dno, czytając po któryś artykuł na niej dostrzegam taką propagandę, która bije tak po oczach, że strach. Jeśli chcesz podeśle Ci już na pw co uważam tu za propagandę.
Prędzej zamiast tej gwiazdy, której się tak boisz prędzej znajdą się tam inne rzeczy. Aż mnie kusi do założenia pewnego tematu.
Nanowszym tematem zastępczym władzy jest najście na aulę UW. O tych wydarzeniach niestety cisza:
http://fakty.interia.pl/polska/news/gpc ... ja,1895714
Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Ja słyszałem też o innych rzeczach ale z drugiej strony. Ja się zastanawiam tylko gdzie podziała się nasza słynna tolerancja...
Cytat:
No jak widac brak kobiet powoduje agresje u osobnikow o sklonnosciach do innych osobnikow tej samej plci :lol: Juz niedlugo bedzie nowy temat zastepczy:Kibole.Dzis wszak wznawia rozgrywki Extraklasa ;)
Cytat:
Ja słyszałem też o innych rzeczach ale z drugiej strony
Podziel sie z nami tymi informacjami ;)
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Cytat:
No jak widac brak kobiet powoduje agresje u osobnikow o sklonnosciach do innych osobnikow tej samej plci :lol: Juz niedlugo bedzie nowy temat zastepczy:Kibole.Dzis wszak wznawia rozgrywki Extraklasa ;)
Nie powiedziałbym, co można powiedzieć o kiblach u których agresja jest znaną cechą? Też im brakuje kobiet? Trochę stwierdzenie nad wyraz dziwne.
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Cytat:
Ja słyszałem też o innych rzeczach ale z drugiej strony
Podziel sie z nami tymi informacjami ;)
Były przecież ataki antyhomoseksualne, słyszałem również, że WiN wznawia swoją działalność. Długo by to mnożyć, wybryki obu stron. Można tylko powiedzieć, że nasz kraj stał się areną walk, o to, kto wyczynia w łóżku.
Jak widac nasza rodzima nauka ma sie dosc dobrze w tych ciezkich finansowo czasach
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/powstaje ... omosc.html
Czekam na logo PO na Ksiezycu :lol:
Jak widac nasz pejsaty minister nie chce sie narazac ziomkom swojej koszernej zony...SKANDAL :!:
http://eurosport.onet.pl/tenis/radwansk ... omosc.html
P.S.Sorry za dublowanie w topicu ;)
http://www.rp.pl/artykul/17,986846-Rzad ... ikami.html
Cytat:
W Centrum Partnerstwa Społecznego Dialog rząd spotka się dzisiaj z Międzyzakładowym Komitetem Protestacyjno-Strajkowym, który reprezentuje związkowców ze Śląska. Temat rozmów: m.in. emerytury. Nie będzie jednak mowy o reformie hojnego systemu górników, co obiecał w exposé premier. Będzie za to mowa o... kolejnych przywilejach. Związkowcy żądają m.in. zwiększenia liczby osób uprawnionych do emerytur pomostowych.
Powodem eskalacji żądań jest, jak ustaliła „Rz", cicha akceptacja rządu, by w górniczych emeryturach nic nie zmieniać. I to mimo że górnicy to jedyna grupa zawodowa, której ZUS wylicza emerytury po staremu. 2/3 górników przechodzi na świadczenia, nie mając 50 lat. Kosztują one netto (składki wpłacane do ZUS minus wypłacone świadczenia) 6,5 mld zł rocznie i są wyliczane na specjalnych zasadach. Średnie świadczenie górnika to ponad 3,5 tys. zł (w kraju – 1,9 tys. zł).
Pytam się kiedy wzorem Niemców i Wielkiej Brytanii ktoś odważy się zrobić reformę w górnictwie?
Nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale w sumie pasuje to tutaj, bo skoro mamy takie osoby w sejmie, to może byc tylko gorzej.
Z wczorajszego "Tomasz Lis na żywo" Giertych vs Kalisz, polecam fragment od 58 minuty.
http://www.tvp.pl/vod/audycje/publicyst ... 3/10053938
Dowiadujemy się od Kalisza, że związki partnerskie miały w miejsce w naszej kulturze i trwało to aż do soboru trydenckiego.
Mina i zakłopotanie Kalisza, gdy Giertych pyta się, co ma przeciwko poligamii bezcenna :lol: