Lol co jest 4:1 dla L no bez jaj :shock: co tam się stało hehe jak nic muszę obejrzeć powtórkę bo sam w to nie wierzę.
Wersja do druku
Lol co jest 4:1 dla L no bez jaj :shock: co tam się stało hehe jak nic muszę obejrzeć powtórkę bo sam w to nie wierzę.
Masakra Korony w Kielcach :shock: ...chociaz patrzac na ten wynik z punktu widzenia Jagi i zwyciestwa(mam nadzieje) nad Widzewem uciekniemy jeszcze bardziej z punktami ;)
Wreszcie dobry mecz Legii, fakt, że 11 na 10, ale nie o to chodzi, tylko o styl, utrzymywanie się przy piłce i tak dalej. Kucharczyk będzie godnym następcą Lewego, podobny ciąg na bramkę, a technika chyba nawet lepsza, dobra determinacja przy bramce i świetna asysta, ot tak ośmiesza 3 obrońców i wykłada piłkę jak na tacy. Vrdoljak perfekcyjny karny, brama Radovica też fajna, ogólnie przyjemnie się oglądało. Legia ma szczęście, że się przebudziła (jak bardzo, to dopiero się okażę) przed meczem z Jagą, bo "stara legła" dostała by z 5 bramek ;)
Komentatorzy zawsze są za Legią i też to zauważyłem. Szczególnie Nsport ma "warszawskich" komentatorów co mnie wnerwia, bo jak słyszę takie podniecanie się każdym zawodnikiem to mnie kó(u)rwica bierze :D Takie zagrania w porównaniu do Europejskich Lig to sztuczki/podania na poziomie szkoły podstawowej :DCytat:
Zamieszczone przez Aquila
O komentatorach w Polsce można powiedzieć wszystko, ale na pewno nie to, że są bezstronni :|
Dzisiaj Widzew gra z Jagą. Chłopaki chcą kibicom zrekompensować przegraną z Legią, ale przeczuwam, że przegrają tak z 0:3, 1:3... Pozostaje mi się tylko bawić jak zwykle na trybunach mimo wyniku ;)
Ja pie*dole, czepcie się jeszcze Legii że wygrała bo koszulki ma lepsze i autokar szybszy :D.
Po pierwsze: karny, powiedzmy, wątpliwy. Ale do cholery, niech ktoś mi wytłumaczy: dlaczego zawodnik miałby symulować, MAJĄC PRZED SOBĄ PUSTĄ BRAMKĘ?! No dlaczego? Jak już minął bramkarza to chyba raczej lepiej po prostu strzelić, niż usiłować wywalczyć karnego... Na replayu wygląda to, jakby bramkarz musnął go palcami. Jeśli zawodnik skutecznie mija bramkarza, ale przewraca się w wyniku jego interwencji, a bramkarz nawet nie musnął piłki, to karny raczej bez zastrzeżeń. Za to czerwona IMO nie do końca z sensem, nie wyglądało to na umyślne ze strony bramkarza. Chociaż bramkarz sam sobie jest winny, bo rzucił się z rękami w stronę nóg zawodnika wtedy, kiedy nie mógł już sięgnąć piłki.
Swoją drogą: podanie przy tej akcji idealne :D. Jaram się. A karny Vrdoljaka - czysta perfekcja. Bramkarz wiedział, co się stanie, ale nie mógł tego powstrzymać.
Poza tym. Karny, nie karny, Legia rozpieprzyła Koronę 3 bramkami przewagi i jeden gol tu nie robi wielkiej różnicy. Byli lepsi tego dnia i wygrali. Ot cała filozofia. Jakby Korona grała w pełni mocnym składem, to byłoby sporo trudniej.
A co do mediów: jesteście niesamowicie odkrywczy teraz, że media z koncernu posiadającego i sponsorującego Legię ją wspierają :D. Zresztą, Legia dostarcza dużo emocji, nigdy nie wiadomo, czego się po nich w tym sezonie spodziewać, zawsze postępują dokładnie odwrotnie, niż ktoś się spodziewa - mecze, w których są wskazywani jako faworyci, wygrywają, a kiedy każdy skazuje ich na porażkę z potencjalnie mocniejszym przeciwnikiem, pozytywnie zaskakują. Według tej reguły w następnym meczu będzie kompromitacja - obym się mylił.
A Manu dalej się rozkręca. Od początku sezonu robi dużo wiatru i kombinuje, ale w miarę zgrywania się z ekipą staje się to coraz bardziej owocne i bolesne dla przeciwników Legii.
Mnie też śmieszy napinanie się, że teraz to sztuczki na poziomie szkoły podstawowej, ciągle te słynne, europejskie ligi, może lepiej odbijcie od tematu?
Co do karnego, to bramkarz zachował się naprawdę dobrze, obronił by w ten sposób wiele karnych, ale akurat nie ten ;) Dzisiaj na canal+ mecz Lechii, całkiem ciekawy będzie, ale najbardziej obejrzałbym Widzew z Jagą, zostanie skrót meczu na liga + ;)
Karnego w lewy dolny róg po prostu nie da się wykonać lepiej - to fizycznie niemożliwe. Piłka tak blisko słupka, że lekko go dotknęła, cholernie mocno. Vrdoljak broni, strzela, mobilizuje, ogólnie nieźle daje ognia. Słyszałem, że jest straszną gwiazdką i musi odgrywać w drużynie centralną rolę, albo strzela fochy - w takim układzie jego gra w Legii jest idealnym wyjściem, bo po dotychczasowych dokonaniach jest wyraźnym liderem drużyny i ulubieńcem kibiców. A Kucharczyk? Jeśli będzie tak tyrał czachy, to załapie się do kadry na Euro 2012.
Aż ciężko tego nie skomentować... piepszenie jak zwykle, nie tyle karny był tak bardzo kontrowersyjny co moim zdaniem zbyt pochopnie pokazana czerwona kartka, co nie zmienia faktu, że Legia była w tym meczu zdecydowanie lepszy i tak czy siak by wygrała (może nie aż 4-1) Mam nadzieję, że już wszystko zaskoczyło na stałe i cały czas będą grali na miarę swoich możliwości, kolejny mecz prawdy już we wtorek.
Co jak co, ale na kupowaniu meczów w Kielcach znają się dużo lepiej, w Poznaniu przecież też coś o tym wiedzą ;) więc taka napinka kolejny raz nie ma sensu koledzy...
Milanos lepiej szykuj dupsko na 6 listopada 8-)
Kompleksy, kompleksy i jeszcze raz kompleksy :lol: Szkoda nawet komentować takie napinki, bo żenua i żal.pl. Zajmijcie się lepiej trawą na Bułgarskiej i budową stadionu w Białym, bo na czas nie zdążą i w Płocku będą grac ;)