Polonia wreszcie się przełamała troszkę, pewne zwycięstwo 3:0, do tego sporo setek dla podopiecznych Janasa. Kiedy ostatnio było tylu pretendentów do strefy pucharowej, Jaga, Korona, Lechia, Polonia Warszawa, Gks, Legia, Wisła, Lech, Górnik ...
Wersja do druku
Polonia wreszcie się przełamała troszkę, pewne zwycięstwo 3:0, do tego sporo setek dla podopiecznych Janasa. Kiedy ostatnio było tylu pretendentów do strefy pucharowej, Jaga, Korona, Lechia, Polonia Warszawa, Gks, Legia, Wisła, Lech, Górnik ...
Panowie Earl i Romanos . Możemy się spotkać przy okazji meczu na Bułgarskiej z wami, ale wątpie żebyscie jezdzili za L. Koniec tematu.
:shock: Patrzę na wynik Jagi i już 4-0 w dupsko :shock: niesamowite, nie widziałem całego meczu, ale co się działo ?
Wisła też 5:2 poszła, jutro liczę na Czibambę :D i wszystko wraca do normy, pogoń za czołówką.
PS: Ciekawa sytuacja z wyjazdu chłopaków do Anglii.
Aahahaha :mrgreen: jak mi to opowiadali przez kome to myslalem ze je** :lol: na skrzyzowaniu koles hamowal, liscie spadly i herb sie odslonil. Przekopane autko ładnie.Cytat:
Tak jak w modzie jest nasz Lech bo pod stadionem po meczu znalazł się nawet typ z wielkim herbem Jagiellonii na masce samochodu. Moda nakazała mu przykryć go kupą liści a pasażerom założyć koszulki Lecha. Goście mieli sporo szczęścia, że metr od nich znaleźli się angielscy mundurowi.
Moje serce się raduje, nic to że Legia I Wisła wygrała swój mecz, idzie przeżyć ;) . Ważne że jest bardzo dobre spotkanie Widzewa :lol: Jest szansa że usadowią się środku tabeli, ale cóż pożyjemy zobaczymy ...
Myślałem, że dostaniemy minimum 0:3 od Jagi, a tu chłopaki w połowicznie rezerwowym składzie prowadzili już 4:0 :D
Wczoraj pierwszy raz Waka Waka poszła na cały stadion, a i piłkarze po meczu się przyłączyli ;) http://www.youtube.com/watch?v=YusdDAURU_c
Czołówka traci punkty. W tym roku liga jest nadzwyczaj nieprzewidywalna.
PS. Biedna Cracovia - piłkarze chyba wybiegają na boisko z zamkniętymi oczami i kopią piłkę licząc na opatrzność.
Alez Widzew pojechal po Jadze :shock: ...zagrali jak rasowy bokser.Cztery uderzenia i nokaut :!: Jagiellonia mogla odskoczyc na kilka pkt lecz nie wykorzystala szansy i teraz trzeba bedzie szybko pozbierac druzyne w calosc i w meczu przeciw Dyskopolo sie zrehabilitowac ;)
Skorża pewnie budzi się codziennie rano z myślą "jest dobrze, nie spie*dol tego". I to przyzwoicie oddaje stan sytuacji. Jeśli utrzyma się obecna tendencja, Legia będzie grać w europejskich pucharach. A mistrza wśród czołowych drużyn też bym nie wykluczał... W różnych ligach często jest tak, że jedna z drużyn poza czołówki ma bardzo mocny start, ale bardzo rzadko udaje się to komuś utrzymać. Zdziwię się, jeśli Lech, Legia i Wisła nie skończą wszystkie w pierwszej piątce (no, może szóstce :P). Cholernie mnie ciekawi co w Legii zrobią z niewypałami transferowymi.
Łazęga, Cabral i Antolovic to młodzi piłkarze. Dwóch pierwszych ma umiejętności piłkarskie na przyzwoitym poziomie, ale ciężko im się dostosować do naszej ekstraklasy. Cabral nigdy nie grał poza Ameryką pd., więc w naszej siłowej kopaninie ciężko mu się odnaleźć. A Mezenga styczność z europejską piłką miał tylko na tureckim zadupiu, więc problem jest podobny. Jak dla mnie na pół roku powinni siedzieć w drużynie Młodej Ekstraklasy, okazyjnie występując w pierwszym składzie. Antolovic to spory talent, po roku u Dowhania będzie jednym z czołowych bramkarzy w lidze. Zresztą, po roku u Dowhania nawet ja byłbym dobrym bramkarzem, facet to cudotwórca :). Kostia nigdy nie był uważany za materiał na pierwszego bramkarza, sporo tam na niego narzekali, chłopak się podobno nieźle opier*ala i nikt go tam nie chciał do bramki wstawiać - ale póki co radzi sobie w porządku, więc niewykluczone, że jeśli uda mu się cały sezon utrzymać formę, to zostanie sprzedany za porządną kasę.
Swoją drogą: im mniej Rybusa na boisku, tym więcej bramek Legia strzela. Nikt tam nie widzi prostej zależności :D?
PYRKI na kolanach! Górnik pnie się w górę :lol:
Kto by pomyślał, że po 10 kolejkach Ekstraklasy pierwsze 3 miejsca będą zajmować Jaga, Korona i Górnik :o
Wątpię, żeby na podium znalazła się więcej niż jedna drużyna z tej trójki.
Pierwsza bramka raczej ze spalonego, ale jako że czerwona kartka na końcu meczu niesłuszna, to w pewnym sensie mamy wyrównanie. Szkoda kontuzji Drygasa. A swoją drogą w przerwie zimowej w Poznaniu będzie nad czym się zastanawiać...i nie myślę tu bynajmniej o zawodnikach :roll:Cytat:
Zamieszczone przez scooter