Ok, ale co insynuujesz? Skoro tak, to czemu na FB opublikowali już pierwsze mody, jakie wyjdą? Widzę, że masz stare informacje.
Wersja do druku
Zabrakło czegoś? Jeśli tak to mogę jeszcze dopisać, jak mówiłem, możliwe, że recenzja doczeka się aktualizacji (nie miałem jeszcze okazji grać Chaosem, bo był on niedostępny póki co)
Przeczytałeś moją recenzję? ^^
Do mojej oceny Wiedźmina 3 trudno dodać +1 w dziesięciostopniowej skali :"D A Warhammerowi nie wystawiłem liczbowej oceny ;) Zaś oceny innych portali są takie, że jak się doda +1 to wychodzi, że gra jest arcydziełem :"D
U mnie na pewno również będzie aktualizacja, w końcu nie wszystko jeszcze odkryłem, na pewno będę musiał spaczenie terenu dodać i parę rzeczy jeszcze.
Taką informacje podali na żywo na streamie ogłaszając wsparcie dla modów, i z tego co kojarzę a jestem w miarę na bieżąco z ich mediami społecznościowymi to nie było nowszych informacji. Co prawda w blogpoście(który jak dobrze pamiętam ukazał się równolegle ze streamem) widnieje "From launch on day one" ale ja jednak zawsze bardziej ufam "żywemu" człowiekowi w przypadku sprzecznych informacji.
Wiedźminowi 3 jak najbardziej należy się 11/10 ;] a wracając do Warhammera to pod względem grafiki, dźwięku i muzyki na mapie kampanii to ta gra jest z pewnością arcydziełem
BTW Temer, kilka razy powtórzone "uprostrzone..." aż boli w oczy ;] + kilka razy ci się zjadło końcówki wyrazów, bądź nie mogłeś się zdecydować, która odmiana jest prawidłowa i wyszły ci hybrydy :]
Akurat znam dobrze obie osoby, które nad tymi modami pracują, bo jeden jest moim "szefem", więc będą od razu.
Swoją drogą dobre recenzje, chyba najbardziej krytyczne (krytycznie nie równa się negatywne) z tych które miałem okazję przeczytać/obejrzeć. Dopiero po waszych recenzjach zauważyłem, że bohaterowie mają tylko jedną, niedorzeczną animację ataku, która wygląda mega komicznie.
Co do modów to na stremie mówili, że mod z prawidłowymi pozycjami startowymi umożliwi grę Co-op tej samej rasy np Krasnal-Krasnal, ciekawe czy będzie to także dotyczyć Chaosu jako że Chaos ma tylko jedną frakcję i jest hordą.
Ściągam już gierkę :)
Co za chamstwo. Człowiek kupił sobie preorder i dopiero w poniedziałek go będę miał. Jeżeli go dostarczą jak będę w domu bo jak nie to pewnie będę do wtorku czekał...
Zapraszamy na livestreama:
http://www.hitbox.tv/TotalWarORGPL
http://www.hitbox.tv/TemerGames
Jeżeli zamawiałeś na muve.pl to dostaniesz raczej we wtorek, bo wysyłają dopiero dzień przed premierą tj 23.05 (tak mi support odpisał). Przy normalnych premierach które są koło 18 nie ma z tym problemu, ale w przypadku TW:Warhammer jesteśmy dobre kilka godzin w plecy :[ (Premiera o 10 rano u nas jak dobrze pamiętam).