Najlepsze jak można w 1 meczu stracić tyle bramek co w 9 meczach wcześniej łącznie(czyli obecnie od początku sezonu) :lol: , ja po 2:0 odwrócilem sie plecami do murawy i w d miałem mecz bo zabawa na sektorze była przednia,
Wersja do druku
Najlepsze jak można w 1 meczu stracić tyle bramek co w 9 meczach wcześniej łącznie(czyli obecnie od początku sezonu) :lol: , ja po 2:0 odwrócilem sie plecami do murawy i w d miałem mecz bo zabawa na sektorze była przednia,
No i mamy 3:0 dla Arsenalu w meczu Man'em City!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html
Ha Zdech dobrze jedzie :lol: czyżby to jednak wam przypadło miano najpiękniejszego stadionu w pierwszej lidze...? 8-)
a tak na poważnie to kolejny przykład tego że nasi kopacze zupełnie nie potrafią zagrać dwóch dobrych meczów w ciągu tygodnia... jakaś parodia
Mówisz o Lechu ? :P Albo to co piszesz to racja, albo Lech nie może się odnaleźć na szkolnym podwórku...
Kolejka cudów, kolejna cegiełka do najbardziej nieprzewidywalnej ligi w Europie :lol: Legia miecie, Wisła miecie, Gks przegrywa, Jaga dostaje 4:1, Lech znowu przegrywa, Polonia wygrywa pierwszy raz od chyba 5 meczy ... ad meczu Lechii z Wisłą, fakt, że sędzia zepsuł, ale czy widowisko byłoby tak piękne, gdyby uznał karnego dla gospodarzy ;) ? Warto zauważyć, że mimo świetnej gry Wisły w 2 połowie (Kirm wymiótł), Lechia grała dobrze, dużo klepki, świetne sytuacje, tylko napastnicy byli nie w formie, szczególnie ten murzyn, bo mogło się skończyć dla Krakowian źle ... Arka znowu anty-futbol, mam dosyć tego zespołu, wolę, by oni spadli, a nie Cracovia. Jaga mam nadzieję, że się szybko podniesie, widać było, że nawet Probierz jakoś bardzo się nie martwił, tylko wziął to za "dziki" mecz.
W polskiej ekstraklasie zdają się zawodzić wszystkie reguły. Tylko pytanie - czy nasza liga jest taka słaba, bo czołówka nie potrafi utrzymać się na topie, czy taka mocna, że wszyscy maja predyspozycje do bycia w czołówce :D?
Ja bym powiedział, że się wzmocniła, bo większość zespołów a to zatrudniła przyzwoitych trenerów, a to zrobiła dobre transfery, wystarczy popatrzeć na grę np. takiego Zagłębia, które w meczu z Lechem po prostu potrafiło rozgrywać dobrze piłkę, nie wygrało tylko dlatego, że Lech grał słabo. To samo z wieloma innymi drużynami.
Nasza liga owszem, jest w tej chwili nieprzewidywalna, ale w tej kategorii, jak dla mnie zdecydowanie prowadzi Serie A. Zwycięstwa drużyn z końca tabeli nad liderem/wiceliderem to tam nic nadzwyczajnego.
Serie A nieprzewidywalna? Przecież tam od 5 lat co roku ligę wygrywa ten sam zespół.
Co więcej, od powrotu Juve z Serie B, miejsca ktore gwarantowały udział w LM zajmowali: w pierwszym sezonie - Inter, Roma, Juve, Fiorentina; drugi sezon - Inter, Juve, Milan, Fiorentina; trzeci sezon - Inter, Roma, Milan, Sampdoria.