Ja zamówiłem cyfrową wersję z muve i już mam nową ikonkę na pulpicie ;) Potem widzę, że w steamie wyświetla mi się kto już grał/gra i się zdziwiłem, że tyle osób ma wtyki u CA ;P
Wersja do druku
Ja zamówiłem cyfrową wersję z muve i już mam nową ikonkę na pulpicie ;) Potem widzę, że w steamie wyświetla mi się kto już grał/gra i się zdziwiłem, że tyle osób ma wtyki u CA ;P
Nie trzeba mieć żadnych wtyków wystarczy mieć średnich rozmiarów kanał na youtube z TW w nazwie ;]
A ja muszę poczekać na paczkę i kuriera, ale mam nadzieje że do środy się wyrobi.
Ja zostałem uprzedzony, że we wtorek paczka na 100% przyjdzie :D
Jeżeli któs zamawiał cyfrową wersje z gram.pl (jak ja) to klucze nie będą wysyłane wcześniej niż w dniu premiery. Oczywiście nie wyślą ich przed południem bo podobno ich jeszcze nie mają.
A przynajmniej tak twierdzi obsługa klienta.
Na muve pl ja już klucz otrzymałem i mogę pobierać wstępnie. Sprawdzajcie czy już macie
Wygląda na to że to jest mój ostatni pudłowy TW.
Trochę nie rozumiem idei kupowania pudełkowych wersji gier. Z pudełkami są same problemy. W razie przeprowadzki są to dodatkowe rzeczy do przenoszenia, zagracają pokój, trzeba z nich wycierać kurz. Nie, nie, nie.
Ostatnio kupiłem tak Napoleon Total War - a gra i tak ściągnęła się ze steama...
W ogóle to NTW kupiłem kilka dni po premierze za 50 zł od.... recenzenta pewnego portalu internetowego o grach, który nawet gry nie rozpakował z folii. Jak mi wytłumaczył, recenzję napisał na podstawie recenzji zagranicznych i filmików z gejmplejem na jutubie :)
Gry pudełkowe mają tą przewagę nad wersją elektroniczną ze steam, że przeważnie wychodzi dużo taniej...
Tylko kto kupuje wersje elektroniczne bezpośrednio na steam za ojro ?? - Np: Na muve - Wersja Digital Warhamera 178,90 a pudełkowa 179,99.