Tylko spróbujcie nam łazienek nie porozpieprzać jak lechici :P.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Wersja do druku
Tylko spróbujcie nam łazienek nie porozpieprzać jak lechici :P.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Dawaj Czik na ten mecz chętnie się spotkam na żywo bo ja już dzień wcześniej do Romanosa jadę i będę razem z nim na waszej trybunie siedział hehe (oczywiście tylko nie przesadzajmy z kupowaniem biletów na żyletę :mrgreen: )
Nie wiem, czy dam radę - dla mnie to trochę kosztowna wycieczka, bo w stolicy nie mieszkam teraz, a z kasą cienko. Jak dam radę, to dam znać :).
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Typowo polska polityka, i co z tego że nie idzie teraz? Toż to piłka nożna, a zmiana trenera i jeżeli to prawda na takiego może Lechowi wyjść bokiem. Nie zazdroszczę kibicom Lecha, a mam kilku w pracy, ich zdaniem to zawodnicy powinni ponosić konsekwencje tego że nie przykładają się do wykonywanego zawodu piłkarza, a nie trener 8-)
Bakero nie jest zły, może im to wyjść na dobre.
Masz rację, ale znowu zawodnicy są niewinni, a później się dziwić że grają jak grają :cry:
Zły nie jest, ale wątpie czy to pomoże. Zgadzam się też z Eutychesem choć moim zdaniem, Lech jeszcze nie jest skazany na porażkę i dopiero teraz zacznię wygrywać seriami 8-)
Jak przestanie przegrywać seriami to już będzie sukces.
Jak dla mnie szokująca decyzja, ale dobry wybór trenera, Bakero może tu zdziałać naprawdę dużo. Zieliński zły nie jest, prowadzone przez niego drużyny zawsze coś osiągały, ale w grę weszła rutyna, może zmęczenie, trudno powiedzieć, nie mniej nie było już tej świeżości. I niech nikt nie pieprzy, że typowe zachowanie polskiego zarządu bla bla bla, bo przecież nie przegrał on 1 meczu jak Polonia Warszawa, tylko w lidze idzie fatalnie od początku, prezes był cierpliwy. Bakero ma potencjał, zawodnicy Lecha zapewne będą w stanie sprostać jego taktyce gry, więc będzie się działo. Tylko wiadomo, że na początku może być średnio, a na horyzoncie Wisła, liga europy z nadziejami ...
Dragonicie, ja nie pieprzę, akurat w tym momencie jak piszę, uwierz na słowo ;) ...bla bla bla...Czytaj uważnie bla bla bla ;) Mi chodziło o to że w Polsce nigdy nie są winni piłkarze za wyniki, i tyle, i kolejny trener co powinien za bidulki grać? Tu akurat kwestia Lecha, a z moimi czasami bywało podobnie.... i Można wiele przykładów wymienić.Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit