A podaj ścieżkę do medieval2.exe i kingdoms.exe.
Wersja do druku
A podaj ścieżkę do medieval2.exe i kingdoms.exe.
C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\medieval2.exe
C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\kingdoms.exe
Przeinstaluj grę na inną partycję. ;)
No to się nie dziwię, że nie działa.
Medka masz w x86, moda w 86x.
Rzeczywiście! Taka była domyślna ścieżka, wydawała mi się poprawna, jednak nie zauważyłem, że "x" jest po niewłaściwej stronie. Zainstalowałem teraz z poprawną ścieżką i wszystko działa jak należy. Dziękuję ;)
Dla tych co nie zauważyli informacja, że najnowsze spolszczenie napjrawdopodobniej eliminuje błąd z księżniczkami przecinkowymi, które powodowały CTD.
Żeby nie spamować wątku ze spolszczeniem, bo wygląda jakbym sam ze sobą pisał ;) informuję, że jestem w trakcie tłumaczenia ostatnich chyba włoskich linijek - są to kwestie jakie przedstawia nam doradca na starcie kampanii. Wiem, że starzy wyjadacze pewnie to wprowadzenie olewają, niemniej jednak jest ono fajne i kilka porad doradcy w niektórych frakcjach jest na prawdę cennych i warto się z nimi zapoznać.
Long live the BC!!!
WITAM.MAM TAKI PROBLEM Z BELLUMCRUCIS7,A MIANOWICIE SCIAGAM TE 12 PLIKOW ,OTWIERAM TO EXE I POJAWIA MI SIE TAKIE COS "Il file "bellum Crucis7_setup-1.bin" non e stato trovato in E:\MTWII\mods\BellumCrucis7.Inserire il disco corretto o selezionare un'altra cartella i tyle nie moge wypakowac do E MTWII\mods\BellumCrucis7 .Czemu?
Starczy wskazać part 1 i dać wypakuj, utworzy się instalka. Jak to się nie udaje któraś część musiała się źle pobrać
A moglbys mi poradzic dokladniej co mam zrobic,bo za bardzo nie czaje.Z gory dzieki.....ok juz idzie,dziekowa
Masz Winrara albo 7zipa? Jak masz któryś z tych programów klikasz prawym myszy na part 1 i dajesz wypakuj, tam jest parę opcji(tutaj, do folderu) dopiero po wypakowaniu dostaniesz instalkę, z której instalujesz moda