Śmierć w sesji to niemożliwość gry inna postacią w tej samej sesji, taką zasadę przyjmiemy. Inaczej strata Postaci nic nie będzie znaczyć. I nowa postać będzie bez dodatkowych PD. W tej przygodzie pauzujesz tym samym.
Wersja do druku
Śmierć w sesji to niemożliwość gry inna postacią w tej samej sesji, taką zasadę przyjmiemy. Inaczej strata Postaci nic nie będzie znaczyć. I nowa postać będzie bez dodatkowych PD. W tej przygodzie pauzujesz tym samym.
Ok, zatem Henrik, którego ci posłałem dołączy po wyprawie.
Przepraszam was za nieobecność, niestety komputer mi siadł i nie mogłem odpisać (Asuryan pewno pamięta jak w nocy z piątku na sobotę gadaliśmy i nagle zniknąłem, właśnie przez to),być może w tygodniu uda się go naprawić. Aravenie, dałoby radę bym dołączył do Wieśka jak już będę miał sprawnego kompa? Fajna sesja i fajna hanza, chętnie bym jeszcze pograł, ew. kosztem mniejszych pkt doświadczenia dołączyłbym w połowie. Przepraszam bardzo jeszcze raz. Jutro wpadnę koło południa (myślę, że da radę), także prosiłbym o odpowiedź. :)
Spoko, dostałeś PD, na razie będziesz jako NPC, prowadzony przez MG. Ważne, że grasz dalej.
Ok dzięki wielkie. Odniosłem komputer do naprawy, no i sporo kosztów będę miał wiec dam radę wrócić za jakiś tydzień dopiero... Nie wiem czy się załapię, najwyżej do następnej przygody.
Froyu, w Lubawie jak będą jakieś zaległe opisy walk to je napiszę po powrocie. :) A Gottfried w sumie i tak ranny, to niech milcząco towarzyszy kompanii.
Pytanie mam do Graczy, czy najpierw chcecie kontynuację Wiedźmina czy gramy Earthdawna a potem Wiedźmina, wszystko po Warhammerze raczej, jakiego Asuryan prowadzi.
Ja bym wolał Earthdawna najpierw, chciałbym zobaczyć co tam nam przyszykowałeś a i kompania się zapowiada równie ciekawa co hanza.
Można Earthdawna ugryźć, zobaczy się co toxD
A gdzie Władca Pierścieni?! :D
Władca Pierścieni czeka na swój czas. Na razie jednak Earthdawn lub Wiedźmin.