Strategos, pisałem ci już, że Legvan to człowiek pracujący i potrzebuje czasu na zrobienie tury, zdarzało się, że niektórzy z nas dłużej przytrzymywali kolejkę, a ty od razu że kampania umarła, proszę cie...
Wersja do druku
Strategos, pisałem ci już, że Legvan to człowiek pracujący i potrzebuje czasu na zrobienie tury, zdarzało się, że niektórzy z nas dłużej przytrzymywali kolejkę, a ty od razu że kampania umarła, proszę cie...
Póki co w miarę szło, ale mi chodzi tylko o to żeby napisał kiedy mniej więcej zrobi swoją turę żebyśmy wiedzieli. W kamieniołomie chyba nie pracuje i internet ma, więc tylko mały pościk by poinformować innych "co i jak" wypada napisać.
Weź wyluzuj Strategos, nie nudzi ci się chyba aż tak? Jak zrobi to zrobi, przez ten czas możesz zając się swoimi innymi sprawami, jak każdy z nas.
Do tej pory to ja informowałem legvana o każdej turze i robił.
Playlistę uzupełnienię jak dostanę komputer z powrotem, teraz nie mam zwyczajnie jak.
Szczerze mówiąc ta ostatnia tura szła wyjątkowo szybko a z wcześniejszymi było różnie wiec na razie jest wszystko w normie... :).
I tak uważam że zmobilizowanie tylu osób na tak długi czas to sukces :). Myślę że kampania jest w najciekawszym momencie rozgrywki więc raczej nie umarła tylko tryska życiem :).
BTW Ja na przykład mam dwoje dzieci z czego jedno jest teraz mocno chore (z resztą ja też...) a drugie ma 1,5 miesiąca. Uwierz mi stary, są chwile że nawet do kibla nie ma kiedy pójść :).
Trzeba się uzbroić w cierpliwość...
Ja narzekać na brak rozrywki nie mogę. Co do mojego coś mi się z płytą główną zepsuło i komp się uruchamia 15 min i nie działa jak powinien. Jeśli ją naprawią to jutro powinienem już mieć go z powrotem. Jeśli nie to poczekam dluuuugo na wymianę. Wtedy bede gral z laptopa ale bez nagrywania.
E, to trochę słabo :( Ale to złośliwość przedmiotów martwych :P Trzymam jednak kciuki by wszystko się udało
zawsze mozesz późnij audio dograć jak Ashgan :D
Wybaczcie obsuwę, jutro po pracy zrobię turę i wrzucę sejwa, promise!
Zrobię co w mojej mocy, żeby już z mojej winy takie opóźnienia się nie pojawiały!