Ja mam całe KP i większość neutralnych srebrnych i zlotych. Wiekszosc nilfgaardu i uposledzone talie skellige elfów i potworów. Dla mnie spoko, można dać po prostu limit skrawkow i byłoby git.
Wersja do druku
Ja mam całe KP i większość neutralnych srebrnych i zlotych. Wiekszosc nilfgaardu i uposledzone talie skellige elfów i potworów. Dla mnie spoko, można dać po prostu limit skrawkow i byłoby git.
Limit 2000 jest ok,choć taki wykręcę tylko na jednej i to znanej przez wszystkich talii więc bardzo dużo by spadły moje szanse w ewentualnych meczach.
ja chętnie bym wziął udział. Skupiam się na jednej nacji ale zbieram do trzech. Także mecz "best of 3" wydaje mi się atrakcyjny. Jeżeli nie uzbierałoby się wielu chętnych można by zrobić mini ligę, gdzie każdy grałby z każdym.Pewne punkty na samochwale maracie miałbym już w kieszeni :cool:
Il Duce, to możemy grać taliami podstawowymi i ustalić ilość kart srebrnych i złotych z poza tego grona np. na 1-2.
Liga również jest dobrym pomysłem, wtedy każdy zagra z każdym.
Postarajmy się to zrobić tak, żeby każdy był zadowolony i miał w miarę równe szanse.
Jak dla mnie moze byc. Ja i tak mam jedna talie, ktora gram a na pozostale talie zbieram karty po prostu bo wczesniej je po usuwalem
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Jak coś to jest zainteresowany udziałem w jakimkolwiek turnieju ;)
Ja również.
Karoleq i Golderox też pewnie zagrają - Także paru graczy mamy - Poziomy dość podobne mamy ;)
No to myślę że wraz z Open Betą będzie można startować. :)
Czemu macie takie wzdragania przed zorganizowaniem takiego turnieju. Jakby Gwint był grą gdzie wszystko zależy od posiadanych kart to bym go nawet nie tknął ;)
Dobre rozdanie i na prostych kombach z tanich brązowych kart można rozwalić ,,bogacza'' ;)