Jak na razie ci "ogólnopolscy" pokazali w jakim poważaniu mają graczy związanych z forum. ;)
Wersja do druku
Jak na razie ci "ogólnopolscy" pokazali w jakim poważaniu mają graczy związanych z forum. ;)
Żebyś wiedział ;)
To wcale nie jest takie proste.
My żeby zagrać 2 głupie bitwy z Remixem potrzebowaliśmy 2 tygodni, bo prace na zmiany (problemy z netem) dały nam mocno popalić.
Zaś z drugiej strony bez dopływu nowych ludzi nie da się rozwijać. Zobacz na radka jak śmiga.
Mam nadzieje że liga szybko ruszy po zakończeniu turnieju, bo ciekaw jestem jak poradzi sobie w walce 1na1.
Ale ja też jestem nowy, a moje propozycje mogą pomóc tylko odsiać ziarno od plew. :P Poza tym nigdzie nie kładę jakiejś tamy dla przypływu nowych graczy, a raczej staram się ograniczyć do minimum pewne nieprzyjemności i zgrzyty, jakich byliśmy ostatnio świadkami. A wspomniany kolega Radosław potwierdza tylko słuszność moich twierdzeń, wszak jest aktywny na forum oraz znamy go ze sceny multi. Z drugiej strony jestem prawie pewien, że z niedoszłych "gwiazd", które okazały olewczy stosunek do kolegów z grupy, pożytku dla forum nie będzie. Chłopaki się zapisali do turnieju, naubliżali innym użytkownikom i sobie poszli. Dobry plan.
Poza tym kij już z nimi, najważniejsze, żeby zapobiec takim przypadkom na przyszłość (lub chociaż znacznie ograniczyć).
To wszystko zależy od organizatorów danego turnieju, natomiast ja osobiście nie zamierzam zamykać dostępu do turniejów graczom spoza forum. Po prostu tutaj będzie gra do jednej bramki. Jak dadzą ciała na starcie, to kolejnej szansy nie dostaną. I tyle.
W każdym, dosłownie każdym turnieju są problemy z brakiem aktywności. I tak u nas, na naszej wąskiej scenie większość ludzi podchodzi poważnie do tematu. Za granicą jest dużo gorzej.
Co do odsiewania ziarna od plew to nie zmieniam mojego stanowiska, o czym pisaliśmy kilka stron wcześniej, czyli, że weryfikacją gracza będzie dopiero wywiązanie się z rozegrania x spotkań w x terminie na turnieju, może ktoś nie ma ochoty bywać na np czwartkach, albo po prostu nie chce się udzielać na forum
No niestety było też trochę takiego niepotrzebnego przekładania... i liche łącze internetowe Nikczemnika
Ale już mi tak nie słodź Iturielku:) na razie to jeszcze nawet nie rozegrałem przynajmniej jednej bitwy każdą nacją, nie wspominając o mikrozarządzaniu i dynamice bitwy 1v1 :o
Masterujesz jakąś konkretną? :P
Ze swojej strony chciałbym przeprosić za zwłokę w tym decydującym meczu, ale też kiedy jedni mogli grać inni nie mieli czasu. Ja ostatnio dużo spraw ważnych miałem na głowie i przez to mniej czasu. Zazwyczaj dosyć długo i często jestem na steam, a ostatnio byłem rzadziej co potwierdza to co mówię. Na czwartkach zazwyczaj nie bywam bo jak już sporo osób wie na tsie nie działa mi mikrofon nie wiem czemu, ale jak jestem w czwartek w romku to i tak pogram sobie czasem z kims z czwartkow. Niefortunnie złozylo sie ze koncowka czasu na rozegranie bitew wypadla w momencie sesji, studniowek itp przez co u niektorych osob zasob czasu okresowo sie zmniejszył.
Prośba o rozpisanie meczów pucharowych.