Re: The Lord of the Rings: Total War
Nie.
Jeżeli zwykły Rome TW działał Ci to mod także będzie Ci działał, lecz jeżeli masz słabą moc obliczeniową PC to wolniej na mapie kampanii, ponieważ przerabia skrypty oraz trochę wolniej w trakcie bitwy, z powodu powiększonych jednostek oraz nowych modeli.
Pozdrawiam :)
Pograłem jakieś pół godzinki i już mogę śmiało powiedzieć, że modzik WYMIATA :D A najbardziej rozwaliła mnie ta LOL Army, gość, który to wymyślił, musiał mieć ładnie zrytą banię :lol: Włączyłem kampanię Mordoru, ale w przeglądarce budynków, nie widziałem żadnego, który by odpowiadał za rekrutowanie latających bestii. Czy w kampanii jest to niemożliwe??
Latające bestie służą jako bodyguard niektórych Nazguli, tzn: jedne mają za gwardię bestie a inni czarnych Numenoryjczyków na koniach .
Pozdrawiam
mam pytanko, co zrobić (jakiś submod, czy coś?) aby mieć podczas bitew takie miasta jak na linkach ze screenami: http://www.moddb.com/mods/the-lord-of-t ... 5#imagebox
http://www.moddb.com/mods/the-lord-of-t ... 2#imagebox ?
Poczekać na nową wersje LOTRa
A zwróciliście uwage na jednostke w górach na końcu mapy na północnym - wschodzie
Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany to na dziale moda na twcenter z tego co zrozumiałem większość nowej wersji mają zrobione, robią testy bo w kampani się ctd pojawiają no i powinna wyjść nowa wersja. Z tego co widziałem wles odwalił kawał dobrej roboty i zrobił prawie wszystkie znane osady ze Śródziemia. Chętnie zobaczę jak nowe LotR będzie wyglądało przy nowym głośno reklamowanym TATW 3.1 :D
Re: LOTR mod oddający realia tolkienowskiego Śródziemia i f
Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Aleksa dodatek, masz? Tak pytam na wszelki wypadek, ja gram sobie aktualnie w tego moda, przy instalacji każdego moda, a ten instaluje się bezproblemowo, podajesz ścieżkę swojej gry, np.
D:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\
instalujesz, z podanych linków, wersja powinna Rome, być bez innych modyfikacji, tak na wszelki wypadek ;)
Reszta, podobnie, pozdrawiam.
W hotfixie, masz folder
alexander i drugi taki sam na twardym, robisz kopiuj, i wyskakuje opcja nadpisz....
Już prościej nie mogę, wybacz ;)
co to znaczu hotfix
Re: LOTR mod oddający realia tolkienowskiego Śródziemia i f
Cytat:
Zamieszczone przez anakin
Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Aleksa dodatek, masz? Tak pytam na wszelki wypadek, ja gram sobie aktualnie w tego moda, przy instalacji każdego moda, a ten instaluje się bezproblemowo, podajesz ścieżkę swojej gry, np.
D:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\
instalujesz, z podanych linków, wersja powinna Rome, być bez innych modyfikacji, tak na wszelki wypadek ;)
Reszta, podobnie, pozdrawiam.
W hotfixie, masz folder
alexander i drugi taki sam na twardym, robisz kopiuj, i wyskakuje opcja nadpisz....
Już prościej nie mogę, wybacz ;)
co to znaczu hotfix
mały patch uzupełniający wersję, aktualizujący daną modyfikację
W czasie gdy część sympatyków Śródziemia walczy w produkcji TA pod Medka 2, w spokoju i powoli dojrzewa następna i ostateczna wersja tego moda. Imponujące zmiany i oddanie realiów świata Tolkiena.
Proszę tutaj link do galerii :)
http://lotr-tw.net/viewtopic.php?f=1&t=5954