Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
Hej. Szukam jakiegoś fajnego moda, który byłby grywalny, stabilny i w miarę historyczny. I najlepiej, żeby Polska była dobrze odwzorowana. Wstępnie zastanawiam się nad WWME i Bellum Crucis, ale jestem otwarty na nowe propozycje. Grałem już w SS, KGCM i Anno Domini, ale nie spełniały moich wymagań. Moglibyście mi coś doradzić?
Na ten moment zdecydowanie polecam Ci Bellum Crucis 6.1. Dlaczego tak uważam napisalem w wielu postach w temacie o Bellum. Ja gram nieco ponad 2 miesiące i ten mod jest Najlepszym w jakiego grałem. Najbardziej historyczny, bardzo stabilny. Cztery różne kampanie. Niesamowite AI strategiczne, ekonomia i dużo więcej. Pozdrawiam. 8-)
Spodziewałem się, że polecisz mi Bellum Crucis :D Trochę mnie przeraża ten włoski, ale chyba się przełamię i ściągnę jak będę miał trochę czasu-czyli nie prędko.
Cytat:
Zamieszczone przez eeerobert
Spodziewałem się, że polecisz mi Bellum Crucis :D Trochę mnie przeraża ten włoski, ale chyba się przełamię i ściągnę jak będę miał trochę czasu-czyli nie prędko.
Spróbuj wcześniejszą wersję tego moda 5.1 z angielszczeniem, mimo ze wcześniejsza wersja też robi wrażenie. :D
viewtopic.php?f=30&t=89
Cytat:
Witam. W moich postach na forum wcale nie ukrywam, że jestem wielkim fanem Bellum Crucis 6.1 i im więcej w niego gram tym bardziej mi się podoba. :twisted: Pozwolę się nie zgodzić z powyższą sugestią Eutychesa i zdecydowanie polecam Ci Bellum Crucis 6.1 a nie 5.1 ;) Ale decyzja należy do Ciebie. Ja wyraziłem tylko moje zdanie w tej sprawie ... Powtarzam ponownie nie znam ani słowa po włosku a w moda gram i daję radę :mrgreen:
Molte grazie per il vostro aiuto. In realtà penso di provare la versione 6.1. Chi lo sa? Forse il mio modo di imparare la lingua italiana.
Cytat:
Molte grazie per il vostro aiuto. In realtà penso di provare la versione 6.1. Chi lo sa? Forse il mio modo di imparare la lingua italiana.
Wow... Nieźle pojechałeś ;) . Czyli jak rozumiem zdecydowałeś się na wersję Bellum Crucis 6.1 i przeszedłeś przyśpieszony kurs włoskiego przy okazji ... :twisted: ? Tak czy tak pozdrawiam a Bellum Crucis 6.1 to najlepszy mod w jakiego grałem i basta. Napisałem co wiedziałem a teraz czas na jakiś posiłek po pracy... :mrgreen:
Napoleonie widziałem ślady po kulach, które zostawały w ziemi, czy istnieje jakiś mod Medka, który dawałby podobny efekt?
Szukam też moda, który wzbogacałby szatę roślinną.
Ewentualnie jeśli nie ma osobnych to jakie duże mody zawierają chociaż jeden z w/w efektów.
Witam,
Czytam i czytam i nie mogę się doczytać :( Jest jakiś mod co przenosi rozgrywkę do starożytnego Rzymu ?
Cytat:
Zamieszczone przez CoNe
Witam,
Czytam i czytam i nie mogę się doczytać :( Jest jakiś mod co przenosi rozgrywkę do starożytnego Rzymu ?
Z modów pod Medka II to ew. poczytaj temat pod tym linkiem viewtopic.php?f=31&t=206 . Powstaje świetny mod pod Medka II tj. Europa Barbarorum II ale jak na razie data premiery nieznana. Pod w/w linkiem masz temat o modzie Paeninsula Italica. Pozdrawiam.