Książki są podobne do gry? Tzn. są cięte riposty, bluzgi i ten super klimat?
Wersja do druku
Książki są podobne do gry? Tzn. są cięte riposty, bluzgi i ten super klimat?
Tak. :lol: Zacznij od opowiadań o Wiedźminie, szkoda że gry nie oddają głównych idei w Sadze o Wiedźminie, ale to tylko moje zdanie :)
Sa lepsze riposty, bluzgi i jeszcze lepszy klimat. W ogole podchodzenie do wiedzminskich gier bez znajomosci sagi jest herezja :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Lena
W ogole to powinnismy chyba zaczac uzywac spoilerow
[spoiler:1p2papii]http://1.bp.blogspot.com/_gfXupHOEhH.../spoiler-7.jpg[/spoiler:1p2papii]
Jeśli nawiązujesz do burdeli to zgadzam się z Tobą :D :mrgreen: Ja też jestem heretykiem :?Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
No to teraz mam dylemat - kupić wszystkie 7 książek, jedną czy trzy? ;)
Kup wszystko i czytaj, inaczej nie bedziesz wiedziala o co chodzi tak naprawde z Yennefer i dziewczynka o popielatych wlosach ;)
W tecso niedawno była promocja, że każda sztuka 29.90 czy jakoś tak. Dla porównania w empiku te same książki były w cenie około 36 zł. Okładki są stylizowane na Wiedźmina 2 :D Ja od razu w całą sagę się zaopatrzyłem :DCytat:
Zamieszczone przez Lena
Ktoś tutaj nie czytał Wiedzmina?! :o
Książkę można wypożyczyć jeśli już, ja nie mam żadnej, choć mol ze mnie niezły ;)
A humor jest super, na krasnoludach szczególnie trudno się zawieść :lol:
+1, Obowiązkowo opowiadania.Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Moja jest inna. Ten wątek z Ciri im dłużej się ciągnął, tym był nudniejszy, a za Yen nigdy jakoś nie przepadałem . Dobrze, że w tle są nawiązania (i wiele smaczków - ad. Lena - kolejny powód by przeczytać!), ale nic ponadto 8-)
Wszystkie warto przeczytać. Ja łyknąłem całą sagę już w wieku 9-10 lat, i od tamtej pory często wracam, saga ma 5 książek, z czego uważam wszystkie za dobre, po prostu ich styl trochę się zmienia; a 2 zbiory opowiadań te książki poprzedzające to trzeba przeczytać obowiązkowo :).Cytat:
Zamieszczone przez Lena