ja uważam, że poziom trudności to powinien polegać tylko na tym, że komputer by był mądrzejszy nic więcej :D
Wersja do druku
ja uważam, że poziom trudności to powinien polegać tylko na tym, że komputer by był mądrzejszy nic więcej :D
No to ładnie, a ja kurde się denerwowałem i nie wiedziałem dlaczego moja silniejsza armia dostaje w kość :P Tutaj jak widać też poszli na łatwiznę :PCytat:
Zamieszczone przez Brzetek
Zapomnij 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Darth Exastus
To by wymagało zbyt dużej pracy :)
Czemu ? Widocznie w kwestii Ai, to co jest na normal to wszystko na co ich stać. Ai to zbyt duża i zbyt skomplikowana rzecz aby ją jeszcze rozbijać na poziomy trudności. . .
VH jest dla tych, którzy mimo wszystko chcą dać fory kompowi, urozmaicając sobie grę :P
Czemu? bo nie ma takiej gry - pomijam poziom ai w etw, moglby byc lepszy patrzac na inne produkcje. Jednak samo ai nawet najlepsze przy obecnej tech jest za glupie na srednio rozgarnietego gracza i bez oszustw sie nie obejdzie. W kazdej grze. Swoja droga polecam granie na hard/hard (na hardzie jezeli oszukuje to minimalnie, bo na vh to juz sa szopki).
To ja, mam jeszcze trochę pytań, nie chcę później żałować kupna tej gry (tym bardziej, że jest mniej więcej równo komentarzy na plus, jak i na minus)
Po kupieniu podstawowego ETW ile MB trzeba dociągnąć, by móc grać?
Czy gdy aktywuję grę na Steamie zainstalowanym na tym komputerze, a później sformatuję/wymienię dysk to czy nie utracę możliwości gry (aktywacja przypisana do komputera, nieważna przy zmienionym sprzęcie)?
Czy jest limit aktywacji? (np 3 razy)
Około 1 GB, chyba nie ma limitów, jeżeli zainstalowałeś na steam to ci nie powinno sprawaić żadnych kłopotów.
Jak zainstalowałeś grę na STEAM, to po prostu masz tę grę na ZAWSZE, DOŻYWOTNIE- jeśli tylko nie usuniesza, lub nie zapomnisz hasła do konta. Nawet jak usuniesz zawartość decala z gry, zgubisz płytę i myslisz że jest amen, to jak się zalogujesz, to zarejestrowanego empire możesz sobie ściągnąć.
Czy wy też tak macie że Konfederacja Maracka zajmuje Estonię? Hmmm...no i Moskwę iii Korsykę oraz guajany czy jakoś tak.
A co oni nie moga byc Empire? :DCytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Mi kiedys podczas wojny zajeli polnocna Kanade ;) A kiedy ja nimi gralem to zajalem nie tylko Moskwe, czy Litwe, a cala Europe ;)