Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Panowie, informuje, ze nie bedzie mnie do poniedzialku. Jestem na zawodach, nie pisalem nic wczesniej bo mielismy zapewnienie, ze w hotelu bedzie internet no i okazalo sie, ze rzeczywiscie jest, ale tylko w jednym miejscu - w malej kafejce, ciagle zajetej zreszta, a nie w pokojach. Nie dam rady wiec robic tur. W wiekszosci KO mam sojusznikow, ktorzy posiadaja hasla, wiec niech oni robia, ewentualnie MG. Bellum niestety bedzie musialo na mnie poczekac, sorry :(
coś ze speedysherem chyba jest więc przepraszam że nierobie tur ale nie mam jak ściągnąć (i nie tylka ja)
Chwilowe problemy, już wszystko działa.
Seban nie daje głosu życia więc Kijów wolny w wko31.
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Seban nie daje głosu życia więc Kijów wolny w wko31.
biorę :)
Ni będzie mnie do środy lub do czwartku, jak dojdą jakieś tury to niech sojusznicy zrobią ;)
P.S. Wróciłem.
Wolna Polska w wko31, brać ! Prawie nie śmigana :)
Biorę i biorę każde 2 kolejne frakcje na wwmwe obojętne czy WKO czy MKO a jak teraz po upadku ostatniej mko jakaś nowa bedzie wpiszcie mnie (tylko wwmwe)
passy do tej Polski proszę na pw
edit dopiero zauważyłem że to Marata Frakcja Knecht zapytałeś się chociaż go czy on to porzuca bo ja z tego co widze nigdzie tam w tej KO takiej wzmianki nie ma ;)
tak czy siak jeżeli jakaś frakcja będzie wolna biorę
Obraził się i napisał że rezygnuje, rak się obraźił że jak jeszcze raz zapytałem czy będzie grał to nic nie odpisał, więc bierz.
Dziś w nocy wyjeżdżam, pozostawiam swoje państwa pod opieką Knechta (WKO 31) i Nihilusa (WKO 29), hasła do WKO 30 przesłałem Maharbalowi, turę w krzyżakach 34 może już zrobić za mnie MG, o ile KO jeszcze ruszy.